Ν. Αρβανίτης: Ο Δήμαρχος Μύκης μπορεί να φέρει για μάρτυρα στη δίκη, τον Νίκο Χαρδαλιά

Αυτός είναι ο Δήμαρχος Μύκης.
ΔΕΛΗΧΟΥΣΕΪΝ-ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ
Για την αντιθεσμική στάση του Δημάρχου Μύκης έχουμε καταθέσει την άποψή μας (https://www.komotinipress.gr/rdel/), ενώ ο επιφανής νομικός και ενεργός πολίτης Στέργιος Γιαλάογλου έθεσε με διαύγεια το ερώτημα για την αποστολή των Δημάρχων Μύκης και Αρριανών (https://www.komotinipress.gr/gnorizoun-i-dimarxi-mikis…/).
Ο Ριντβάν Δεληχουσεΐν, ο Δήμαρχος Μύκης, απάντησε στον Στέργιο Γιαλάογλου με μία μακροσκελή κι ασυνάρτητη ανάρτηση.
Εγώ δεν έχω αυτή την τιμή, αλλά ελπίζω ότι στη δίκη που θα γίνει να εμφανισθεί και να μας εξηγήσει τον ρόλο του στον πυρήνα των τουρκοφρόνων και τη συναναστροφή του με τις παρακρατικές δομές των εγκαθέτων του Προξενείου.
Μπορεί αν θέλει να φέρει και για μάρτυρα τον Νίκο Χαρδαλιά με τον οποίον φωτογραφήθηκαν στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ξάνθη.
Στο μεταξύ, μιλάει για υπεύθυνη θέση και στάση αυτός που υπέγραψε τηλεφωνικώς, καθ’ υπόδειξιν του Μουράτ Ομέρογλου.
Είναι, δε, αυτός και οι συνεργάτες του, τόσο δημοκρατικοί και οπαδοί του διαλόγου, που σε μία διαδικτυακή συζήτηση με έβρισαν και με μπλόκαραν.
Αυτός είναι ο Δήμαρχος Μύκης.
Ν. Αρβανίτης: Ο Δήμαρχος Μύκης μπορεί να φέρει για μάρτυρα στη δίκη, τον Νίκο Χαρδαλιά Ν. Αρβανίτης: Ο Δήμαρχος Μύκης μπορεί να φέρει για μάρτυρα στη δίκη, τον Νίκο Χαρδαλιά Ν. Αρβανίτης: Ο Δήμαρχος Μύκης μπορεί να φέρει για μάρτυρα στη δίκη, τον Νίκο Χαρδαλιά Ν. Αρβανίτης: Ο Δήμαρχος Μύκης μπορεί να φέρει για μάρτυρα στη δίκη, τον Νίκο Χαρδαλιά Ν. Αρβανίτης: Ο Δήμαρχος Μύκης μπορεί να φέρει για μάρτυρα στη δίκη, τον Νίκο Χαρδαλιά Ν. Αρβανίτης: Ο Δήμαρχος Μύκης μπορεί να φέρει για μάρτυρα στη δίκη, τον Νίκο Χαρδαλιά Ν. Αρβανίτης: Ο Δήμαρχος Μύκης μπορεί να φέρει για μάρτυρα στη δίκη, τον Νίκο Χαρδαλιά
Ν. Αρβανίτης: Ο Δήμαρχος Μύκης μπορεί να φέρει για μάρτυρα στη δίκη, τον Νίκο Χαρδαλιά Ν. Αρβανίτης: Ο Δήμαρχος Μύκης μπορεί να φέρει για μάρτυρα στη δίκη, τον Νίκο Χαρδαλιά Ν. Αρβανίτης: Ο Δήμαρχος Μύκης μπορεί να φέρει για μάρτυρα στη δίκη, τον Νίκο Χαρδαλιά Ν. Αρβανίτης: Ο Δήμαρχος Μύκης μπορεί να φέρει για μάρτυρα στη δίκη, τον Νίκο Χαρδαλιά
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood