Μπογδάνος σε Βορίδη: “Πόσοι μετανάστες πήραν υπηκοότητα και ψηφίζουν;”

"Tα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής μαρτυρούν μια σημαντική μεταβολή στο δημογραφικό μείγμα, τόσο των κατοίκων της Ελλάδος, όσο και του εκλογικού σώματος, η οποία οφείλεται κυρίως στην – παράνομη κατά βάση – μετανάστευση και στην υπογεννητικότητα".
bogdanos

Τον ακριβή αριθμό των μεταναστών που απέκτησαν ελληνική υπηκοότητα και ως εκ τούτου έχουν δικαίωμα ψήφου στις προσεχείς εκλογές, ζήτησε μέσω ερώτησής του στον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, ο αντιπρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

“Η απάντηση στο ερώτημα «σε πόσους μετανάστες έχει δοθεί ελληνική υπηκοότητα και άρα δικαίωμα ψήφου», ακόμη δεν έχει απαντηθεί από καμία κυβέρνηση των τελευταίων ετών. Οι Έλληνες όμως έχουν δικαίωμα να ξέρουν το αποτέλεσμα των πολιτικών που ακολουθήθηκαν και όσον αφορά στην διαμόρφωση του εκλογικού σώματος”, τονίζει ο κ. Μπογδάνος και προσθέτει: “Οι εθνικές εκλογές βρίσκονται προ των πυλών και οι εκλογικοί κατάλογοι έχουν προφανώς συγκροτηθεί. Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής μαρτυρούν μια σημαντική μεταβολή στο δημογραφικό μείγμα, τόσο των κατοίκων της Ελλάδος, όσο και του εκλογικού σώματος, η οποία οφείλεται κυρίως στην – παράνομη κατά βάση – μετανάστευση και στην υπογεννητικότητα”.

Με βάση τα παραπάνω απευθύνει στον Μάκη Βορίδη τα ερωτήματα:

“- Ποιος είναι ο αριθμός των μεταναστών οι οποίοι έχουν πάρει την ελληνική υπηκοότητα και έχουν δικαίωμα ψήφου στις επόμενες εκλογές;
-Πόσοι εξ αυτών έχουν αποκτήσει το δικαίωμα ψήφου κατά την τελευταία δεκαετία;”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood