“Η Τράπεζα Πειραιώς χρηματοδότησε τον Ανδρέα Πάτση για να αγοράσει τα «κόκκινα» δάνειά της και εκείνος λίγο αργότερα…πτώχευσε και έκανε ρυθμίσεις στα δικά του χρέη”, αποκλύπτει στη σημερινή έκδοσή της η εφημερίδα Documento, και συμπληρώνει: “Έκθετη και πάλι η Επιτροπή “Πόθεν Έσχες” της Βουλής που τον “καθάρισε” από μια πέραν πάσης αμφιβολίας παρανομία”.

Την ίδια ώρα στα Γρεβενά τον θεωρούν υπεύθυνο επειδή μεθόδευσε να πάρουν τα funds τα ξενοδοχεία της περιοχής!

Εξάλλου, “persona non grata” (ανεπιθύμητο πρόσωπο) είναι ο ίδιος και για το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το “κανόνι” της Νίκης Βόλου.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αναφέρει:

“Οι αποκαλύψεις για τον κ. Πάτση συνεχίζονται για ακόμη μία ημέρα.

  • Εκτός από “γαλάζια ακρίδα” των απ’ ευθείας αναθέσεων ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ από τον κ. Πιερρακάκη μέσω ΕΛΤΑ,
  • εκτός από “κοράκι” του τραπεζικού συστήματος που αγόρασε “κόκκινα δάνεια” 62 εκατομμυρίων ευρώ με μόλις 4,3 εκατομμύρια για να πλουτίζει πάνω στο οικονομικό δράμα χιλιάδων ανθρώπων,
  • ο κ. Πάτσης είναι και ένας κοινός μπαταχτσής!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα “Documento”, ο κ. Πάτσης έχει αιτηθεί και έχει υπαχθεί σε ρύθμιση αναδιάρθρωσης οφειλών για σχεδόν 700.000 ευρώ σε ΕΦΚΑ και δικαστικούς επιμελητές! 

Δηλαδή, ο άνθρωπος που:

  • χρηματοδοτήθηκε με 4,3 εκατομμύρια ευρώ για να θησαυρίζει από “κόκκινα δάνεια” 62 εκατομμυρίων που αγόρασε κοψοχρονιά,
  • δημιουργούσε τη μια offshore μετά την άλλη για χρόνια,

δεν είχε δήθεν για να πληρώσει τον ΕΦΚΑ!

Αυτός, όμως, μπορεί να είναι και ένας ακόμη λόγος για τον οποίο τον επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης ως υποψήφιο βουλευτή το 2019!

Σε κόμμα που χρωστάει 392 εκατομμύρια ευρώ και ουδέποτε πρόκειται να αποπληρώσει, όπως η ΝΔ, οι Πάτσηδες είναι ο κανόνας”.

Μπαταχτσής για τα δικά του χρέη, κοράκι για τον κοσμάκη Μπαταχτσής για τα δικά του χρέη, κοράκι για τον κοσμάκη