Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής, φιλοξενεί τον καταξιωμένο Κομοτηναίο κοντραμπασίστα Κώστα Κωνσταντίνου και την μπάντα του στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής σε μια βραδιά τζαζ με τίτλο “Κώστας Κωνσταντίνου Quartet”.

Ο Κώστας Κωνσταντίνου με δεκαετίες εμπειρίας δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες του ελληνικού και διεθνούς στερεώματος, εμφανίζεται για πρώτη φορά στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Πλαισιωμένος από εξαιρετικούς μουσικούς της ελληνικής σκηνής, και όλοι μαζί θα μας χαρίσουν μια αξέχαστη συναυλία γεμάτη τζαζ και αυτοσχεδιασμό μέσα από προσωπικές συνθέσεις και διασκευές του γνωστού κοντραμπασίστα.

Μαζί του, οι Γιώτης Σαμαράς στην κιθάρα, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος στην τρομπέτα, και Τέρη Βακιρτζόγλου στη φωνή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την παραχώρηση της σκηνής του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στις 8 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Για να απολαύσετε αυτή την ιδιαίτερη μουσική βραδιά από μερικούς από τους καλύτερους τζαζ μουσικούς της χώρας, μπορείτε να προμηθευτείτε δελτία δωρεάν εισόδου από το Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο. 

Μοναδική τζαζ βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής