Μητσοτάκης: “Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν πάλι στη χρεoκοπία – Υπόσχεται ανεύθυνα και τάζει χωρίς μέτρο”

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν άλλαξε νοοτροπία - Λύση στην ακρίβεια είναι οι μόνιμες αυξήσεις".
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ-800x534

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Μουρελάτο, έδωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ άλλων σημείωσε:

“Δεν απορρίπτω τίποτα a priori, ακόμα και αν προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάζοντας όμως τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σας λέω, a posteriori, ότι αυτές οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια και πάλι στη χρεοκοπία.

Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε και στη συζήτηση για την ακρίβεια που είχαμε την Παρασκευή στη Βουλή. Πρώτος εγώ αναγνωρίζω το πρόβλημα. Η απάντηση όμως σε μια πρόκληση είναι διαφορετική από αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά για τη μείωση του ΦΠΑ, που την έχει κάνει «παντιέρα», μεταφράζεται σε 2,2 δισ. ευρώ ετησίως. Συν επιπλέον 2 δισ. από τον μηδενισμό στα βασικά είδη. Χωρίς ασφαλώς να λένε από πού θα βρεθούν αυτά τα χρήματα, αν όχι από νέους φόρους. Όπως δεν λένε και οτι η όποια μείωση δεν θα φτάσει ποτέ στον καταναλωτή, κάτι που αποδείχθηκε σε χώρες που εφάρμοσαν τον μειωμένο ΦΠΑ. Επαναλαμβάνω λοιπόν: Λύση στην ακρίβεια είναι οι μόνιμες αυξήσεις και οι ενισχυμένες ενισχύσεις.

Είναι σαφές λοιπόν, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε αρχηγό, όμως δεν άλλαξε νοοτροπία. Μένει πιστός στο δόγμα των υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα. Του λαϊκισμού και της ακοστολόγητης ανευθυνότητας. Τάζοντας χωρίς μέτρο. Κυριολεκτικά! Και χωρίς ποτέ να κοστολογούν αυτά που λένε. Με κάθε νέα τοποθέτηση Κασσελάκη, το ποσό ανεβαίνει σε δυσθεώρητα ύψη. Το τελευταίο που έταξε είναι 13ος και 14ος μισθός από την πρώτη κιόλας μέρα που θα έρθουν στην εξουσία… Ποντάρει προφανώς στο ότι υπάρχει κόσμος πρόθυμος και πάλι να εξαπατηθεί. Όσα μετρήσαμε μέχρι στιγμής είναι 50 δισ. σε βάθος τετραετίας… Και από Δευτέρα βλέπουμε…”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood