Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη

Μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ και της Στ΄ τάξης του δημοτικού από τα Μειονοτικά Σχολεία Άνω Βυρσίνης, Άνω Δροσίνης, Ασωμάτων, Κάτω Καρδάμου, Κέχρου και Οργάνης, που συνοδεύονταν από εννέα εκπαιδευτικούς τους, επισκέφθηκαν τη Βουλή..
ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΙΛΧΑΝ-ΧΑΡΙΤΟΥ 2

Μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ και της Στ΄ τάξης του δημοτικού από τα Μειονοτικά Σχολεία Άνω Βυρσίνης, Άνω Δροσίνης, Ασωμάτων, Κάτω Καρδάμου, Κέχρου και Οργάνης, που συνοδεύονταν από εννέα εκπαιδευτικούς τους, επισκέφθηκαν το Μέγαρο Μαξίμου και τη Βουλή.

Η σχολική αποστολή της Ροδόπης έγινε δεκτή από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, και τους Βουλευτές Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρη Χαρίτου.

“Είχα τη χαρά να υποδεχθώ τις μαθήτριες και τους μαθητές έξι μειονοτικών σχολείων του Νομού Ροδόπης, και μαζί με τους δασκάλους τους να συζητήσουμε για τη λειτουργία των σχολείων και να ακούσω τα αιτήματά τους. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην υποχρέωσή μας να έχουμε μειονοτικά σχολεία που μπορούν να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στα παιδιά μας και στις δύο γλώσσες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς που έχουν αναλάβει αυτόν τον δύσκολο και ιδιαίτερο ρόλο να εκπαιδεύσουν την επόμενη γενιά”, τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης.
Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη

“Μιλήσαμε για την ισονομία-ισοπολιτεία για την οποία είχε αγωνιστεί συστηματικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, μιλήσαμε για το ελληνόγλωσσο και το μειονοτικό πρόγραμμα, για το πολύ σημαντικό έργο των εκπαιδευτικών στα σχολεία αυτά και την αφοσίωση με την οποία το επιτελούν. Στη Θράκη έχουμε περίπου 100 μειονοτικά σχολεία στα οποία φοιτούν περίπου 3.500 μαθητές και μαθήτριες. Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη συνάντηση!”, ανέφερε η Ν. Κεραμέως.

Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη“Είχα τη χαρά και την τιμή να υποδεχθώ και να ξεναγήσω στο κτίριο του Κοινοβουλίου μαθητές μαζί με τους δασκάλους τους από τα μειονοτικά σχολεία Ασωμάτων, Κέχρου, Οργάνης, Άνω Βυρσίνης, Άνω Δροσινής και Καρδάμου του νομού Ροδόπης. Ήταν μια από τις ομορφότερες εμπειρίες μου στην πολιτική μου διαδρομή, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσω με τους μαθητές της περιοχής μας για την αξία του κοινοβουλευτισμού, της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας. Η ξενάγησή τους στους χώρους της Βουλής και στην αίθουσα της Ολομέλειας υπήρξε για τα παιδιά της Μειονότητάς μας μια εξαιρετική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον τρόπο που διεξάγεται το κοινοβουλευτικό έργο και ψηφίζονται οι νόμοι που καθορίζουν την ζωή τους και διαμορφώνουν τις μελλοντικές προοπτικές της ζωής τους. Τους ευχήθηκα υγεία, προκοπή και καλή πρόοδο στους ίδιους και τις οικογένειες τους”, επεσήμανε ο Ιλχάν Αχμέτ.

Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη“Παρευρέθηκα στην υποδοχή στη Βουλή των μαθητών και των εκπαιδευτικών σχολείων από την ορεινή Ροδόπη και τους Ασωμάτους, οι οποίοι μετά από πρόσκληση της Βουλής επισκέφθηκαν τους χώρους του κοινοβουλίου και ενημερώθηκαν για τις εργασίες του και τη σημασία των δημοκρατικών θεσμών. Τους καλωσόρισα στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής με την παρότρυνση, παρά τις όποιες δυσκολίες, να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες για μόρφωση που τους παρέχει το σχολείο. Ευχήθηκα στους μαθητές και στους δασκάλους που τους συνοδεύουν, να περάσουν όμορφα και να επιστρέψουν με περισσότερες εμπειρίες και ωραίες αναμνήσεις από το ταξίδι τους στην Αθήνα”, σημείωσε ο Δημήτρης Χαρίτου.

Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη ΡοδόπηΜητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη Μητσοτάκης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, υποδέχτηκαν στη Βουλή μαθητές της Μουσουλμανικής Μειονότητας από τη Ροδόπη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood