Μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου Ιάσμου, Τζανέρ Ιμάμ

"Το 2023 δεν θα είναι ένας χρόνος απαισιοδοξίας και καταστροφής αλλά ελπίδας για το καινούργιο που θα γεννηθεί".
ΤΖΑΝΕΡ ΙΜΑΜ
Στο μήνυμά του εν όψει των Χριστουγέννω και του Νέου Έτους, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου Τζανέρ Ιμάμ, αναφέρει:
“Συνδημότες και συνδημότισσες. 
Ο τόπος μας και κυρίως οι άνθρωποί του ζουν μία πρωτοφανή και ταραγμένη περίοδο που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει στην ιστορία και κυρίως τις ανάγκες του. Σε μία εποχή ακρίβειας, ανασφάλειας και ανατροπών ο Δήμος οφείλει να γίνει ένας κυματοθραύστης, ένα σταθερό σημείο αναφοράς, ένα στήριγμα.
Ένας Δήμος είναι οι άνθρωποί του που ζουν σε αυτόν χωρίς περιχαρακώσεις και διαχωρισμούς από οπουδήποτε κι αν προέρχονται, όποιες ιδεολογικοπολιτικές πεποιθήσεις κι αν έχουν σε όποιον Θεό πιστεύουν. Συναποτελούν το πολύτιμο και ταυτόχρονα μοναδικό πολυπολιτισμικό μωσαϊκό. Και αυτό προϋποθέτει τον σεβασμό στον άλλο, θεμελιώνοντας μια κοινωνία που θα βασίζει τη συνοχή της  στην ελευθερία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ανεξαρτησία από οποιαδήποτε επιρροή.
Αυτό το Δήμο προσδοκούμε να ξαναχτίσουμε από το μηδέν σε λίγους μήνες. Ενεργοποιώντας τις εκπληκτικές εκείνες δυνάμεις που ανεξάντλητα έχει ο τόπο μας και κυρίως τους νέους ανθρώπους, τη νέα του γενιά, την επένδυση στο μέλλον.
Τον πρώτο λόγο μίας συλλογικής προσπάθειας θα τον έχουν οι δημότες μας. Εκείνοι που συνδέουν τη μοίρα τους με τον τόπο μας. Που βλέπουν μακριά.
Το 2023 δεν θα είναι ένας χρόνος απαισιοδοξίας και καταστροφής αλλά ελπίδας για το καινούργιο που θα γεννηθεί. Θα είναι χρόνος προετοιμασίας της επόμενης μέρας για  να ξαναστήσουμε τον Δήμο όρθιο από το αποκαΐδια του. Κυρίως όμως να κλείσουμε την πόρτα οριστικά και αμετάκλητα στην αλαζονεία, την αμετροέπεια, την διχαστική πρακτική, την μισαλλοδοξία.
Ναι θα έρθουν καλύτερες στιγμές που θα τις δημιουργήσουμε και θα τις ζήσουμε μαζί βλέποντας μόνο στο μέλλον και κλείνοντας οριστικά τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν.
Ας κάνουμε υπομονή για να δούμε την ανατολή του φωτός που έρχεται. Για τον Δήμο Ιάσμου του μέλλοντος, για τον Δήμο Ιάσμου της καρδιάς μας. 
Εύχομαι από την καρδιά μου καλές γιορτές στους χριστιανούς συνδημότες και ας είναι το 2023 ένας χρόνος μέσα στον οποίο θα γίνουν όλες οι ατομικές και συλλογικές προσδοκίες πραγματικότητα. Με υγεία, ευτυχία και κυρίως αδελφοσύνη.
Τζανέρ Ιμάμ, Δικηγόρος, Δημοτικός Σύμβουλος, Υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου”.
Μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου Ιάσμου, Τζανέρ Ιμάμ
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood