Μήνυμα Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστου Μέτιου, από Καστανιές: “Ενότητα, ευθύνη, ελπίδα”

Στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 Καστανέων βρέθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, και παρέστη στην τελετή έπαρσης της Ελληνικής σημαίας, στο πλαίσιο της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.
Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος στο Φυλάκιο Καστανεών κατά την έπαρση της ελληνικής σημαίας, με τον Διοικητή του Δ' Σ.Σ. Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, τον Διοικητή της 16ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Διδυμοτείχου, Υποστράτηγο Γιάννη Βασιλάκη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ, Ταξίαρχο Πασχάλη Συριτούδη, και τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Βενετίδη.

Στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 Καστανέων βρέθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, και παρέστη στην τελετή έπαρσης της Ελληνικής σημαίας, στο πλαίσιο της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ο κ. Μέτιος συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Βενετίδη, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Δ’ Σ.Σ. Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, τον Διοικητή της 16ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Διδυμοτείχου, Υποστράτηγο Γιάννη Βασιλάκη, και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ, Ταξίαρχο Πασχάλη Συριτούδη.

Στο Μήνυμά του ο Περιφερειάρχης τόνισε: 

«Φέτος που η επέτειος της έναρξης της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821 δεν μπορεί να εορταστεί λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό, θέλησα να βρεθώ στις Καστανιές Έβρου, εκεί που ο στρατός και η αστυνομία δίνουν τον δικό τους αγώνα για την ασφάλειά μας, για τη φύλαξη των συνόρων της Πατρίδας μας αλλά και της Ευρώπης. Από αυτό εδώ το σημείο στέλνουμε το μήνυμα της διπλής εορτής της επετείου της Επανάστασης του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Από τη μια το μήνυμα της ενότητας και της ευθύνης απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως έθνος και ως κοινωνία. Από την άλλη, το μήνυμα της ελπίδας ότι σύντομα κάτι καλύτερο θα γεννηθεί για τον τόπο μας και τον καθένα μας ξεχωριστά. Έχοντας στη μνήμη μας και τιμώντας όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και έπεσαν ηρωικά για την ελευθερία της Πατρίδας μας, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά!».

Μήνυμα Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστου Μέτιου, από Καστανιές: "Ενότητα, ευθύνη, ελπίδα"

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood