Στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 Καστανέων βρέθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, και παρέστη στην τελετή έπαρσης της Ελληνικής σημαίας, στο πλαίσιο της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ο κ. Μέτιος συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Βενετίδη, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Δ’ Σ.Σ. Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, τον Διοικητή της 16ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Διδυμοτείχου, Υποστράτηγο Γιάννη Βασιλάκη, και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ, Ταξίαρχο Πασχάλη Συριτούδη.

Στο Μήνυμά του ο Περιφερειάρχης τόνισε: 

«Φέτος που η επέτειος της έναρξης της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821 δεν μπορεί να εορταστεί λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό, θέλησα να βρεθώ στις Καστανιές Έβρου, εκεί που ο στρατός και η αστυνομία δίνουν τον δικό τους αγώνα για την ασφάλειά μας, για τη φύλαξη των συνόρων της Πατρίδας μας αλλά και της Ευρώπης. Από αυτό εδώ το σημείο στέλνουμε το μήνυμα της διπλής εορτής της επετείου της Επανάστασης του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Από τη μια το μήνυμα της ενότητας και της ευθύνης απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως έθνος και ως κοινωνία. Από την άλλη, το μήνυμα της ελπίδας ότι σύντομα κάτι καλύτερο θα γεννηθεί για τον τόπο μας και τον καθένα μας ξεχωριστά. Έχοντας στη μνήμη μας και τιμώντας όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και έπεσαν ηρωικά για την ελευθερία της Πατρίδας μας, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά!».

8aa351b4 metios kastanies 25i martiou 2020 1