Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: “Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων”

"Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να ενώσει περισσότερο τη δύσκολη γεωγραφία των Βαλκανίων".
ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ ΚΕΔΕ ΒΟΛΟ 1

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ στον Βόλο, ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση με την ομιλία του, δημοσίευσε και το ακόλουθο μήνυμα:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενώνει. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση συζητά. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν διαχωρίζει. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να ενώσει περισσότερο τη δύσκολη γεωγραφία των Βαλκανίων.

Και ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων.

Σας ευχαριστώ όλους για τη σπουδαία αυτοδιοικητική και πολιτική παρέα στον όμορφο Βόλο”.

Ο Οντέρ Μουμίν ευχαρίστησε ονομαστικά τους: Δημήτρη Παπαστεργίου, Γιάννη Καραγιάννη, Αλέκος Θεόδωρο, Θοδωρή Λιβάνιο, Κατερίνα Νοτοπούλου, Μαρία Αρώνη, Ευαγγελία Δεληδήμου, Χρήστο Σπίρτζη, Μουμίν Μουμίν, Ντίνο Χαριτόπουλο, Πασχαλίνα Καπούλα, Χαγιάτ Βελή, Απόστολο Τζιτζικώστα, Πράσινο Κίνημα, Κώστα Καλογράνη, Μαίρη Μιλιαρέση, Γιόλα Βαλατσού, Δημήτρη Καφαντάρη, Γιώργο Μπρούλια, Σίμο Δανιηλίδη, Τζουνέϊτ Γιουξέλ και Βασίλη Μαυρίδη από Ραιδεστό και Κοπεγχάγη, κ.ά.

Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: "Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: "Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: "Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: "Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: "Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: "Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: "Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: "Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: "Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: "Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: "Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: "Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: "Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: "Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" Μήνυμα Οντέρ Μουμίν από τον Βόλο: "Ο όμορφος Ίασμος να γίνει η Πολυπολιτισμική Πρωτεύουσα των Βαλκανίων"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood