Μήνυμα-κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ροδόπης για την επέτειο του Πολυτεχνείου και την πορεία της Κομοτηνής

"Το ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Κίνημα Αλλαγής στέκεται δίπλα στους κοινωνικούς αγώνες, θέτει επιτακτικά το αίτημα για μια Νέα Αλλαγή που θα έχει στον πυρήνα της την Δημοκρατία κόντρα στον αυταρχισμό, τις κοινωνικές και πολιτικές ελευθερίες ενάντια σε κάθε παλαιό και νεόκοπο αρνητή τους, την ισότητα ως δομικό στοιχείο της κοινωνικής δικαιοσύνης".   
Screenshot_64

Στο μήνυμα-κάλεσμά του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ροδόπης για την επέτειο του Πολυτεχνείου και την πορεία που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, αναφέρει:

“Η Ν.Ε. Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Κινήματος Αλλαγής στέκεται με σεβασμό και δέος απέναντι στον λαϊκό ξεσηκωμό και την θυσία των νέων του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη του 1973.
49 χρόνια μετά, η μνήμη παραμένει άσβεστη και δίδαγμα ζωής και αγώνα για την νεολαία του τόπου μας, στις προκλήσεις που ορθώνονται μπροστά μας.
Μπορεί, σήμερα, η Δημοκρατία να αποτελεί την μεγάλη πολιτική και κοινωνική κατάκτηση για την Ελλάδα της μεταπολίτευσης, η δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, όμως, την ώρα που οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάστακτα και άδικα βάρη, αποτελεί μείζον πρόταγμα και υποχρέωση για τα προοδευτικά κόμματα και το πολιτικό σύστημα της χώρας μας.
Την ίδια στιγμή, τα αιτήματα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε έναν κόσμο ειρηνικό και απαλλαγμένο από τον ζόφο του πολέμου και της φασιστικής παλινόρθωσης στην καρδιά των ευρωπαϊκών κοινωνιών, γίνονται περισσότερο επίκαιρα από ποτέ άλλοτε τις τελευταίες δεκαετίες.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Κίνημα Αλλαγής στέκεται δίπλα στους κοινωνικούς αγώνες, θέτει επιτακτικά το αίτημα για μια Νέα Αλλαγή που θα έχει στον πυρήνα της την Δημοκρατία κόντρα στον αυταρχισμό, τις κοινωνικές και πολιτικές ελευθερίες ενάντια σε κάθε παλαιό και νεόκοπο αρνητή τους, την ισότητα ως δομικό στοιχείο της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Η Ν.Ε. Ροδόπης μετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και απόδοσης φόρου τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, καλώντας όλους τους πολίτες να λάβουν μέρος στην καθιερωμένη πορεία που θα ξεκινήσει σήμερα, 17 Νοέμβρη, στην Κομοτηνή μπροστά από την παλιά Νομική Σχολή, στις 6 το απόγευμα”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood