Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από τη Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜ-Θ

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από τη Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.
Screenshot_437

“Η σημερινή επέτειος έρχεται να μας υπενθυμίσει για ακόμη μία χρονιά την αδιαμφισβήτητη αξία της γυναίκας και τη σημαντική θέση που της αρμόζει στη σύγχρονη κοινωνία. Μία θέση που διόλου δεν της χαρίστηκε, παρά επετεύχθη σε βάθος χρόνου και με σκληρούς αγώνες για την κατάκτηση ίσων ατομικών, κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων με τους άνδρες.

Δυστυχώς, φαινόμενα έμφυλης βίας και γυναικοντονιών που απασχολούν την ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια, καταδεικνύουν  πως ο αγώνας για την ισότητα δεν αποτελεί ιστορία, αλλά καθημερινότητα. Ως αστυνομικοί, και ιδίως ως άνθρωποι, οφείλουμε να σταθούμε ασπίδα προστασίας για κάθε γυναίκα που κινδυνεύει, εργαζόμενοι με ζήλο και ευαισθησία για την πρόληψη και την καταστολή κάθε μορφής κακοποίησης και εκμετάλλευσής της. Στην αποστολή μας αυτή οφείλουμε να αναγνωρίζουμε την ουσιαστική συμβολή όλων των συναδελφισσών μας που έρχονται σε επαφή με τα θύματα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους.

 Ως Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στεκόμαστε με σεβασμό στον καθημερινό αγώνα των συναδελφισσών μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουν επάξια στους πολλαπλούς τους ρόλους, ως μητέρες, σύζυγοι και εργαζόμενες, καταλαμβάνοντας τη θέση που τους αναλογεί στην ιεραρχία και τη διοίκηση των αστυνομικών Υπηρεσιών. Επ’ ευκαιρία της ημέρας, θα θέλαμε να ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ευχαριστώντας την κάθε μία ξεχωριστά για την πολύτιμη προσφορά της στην επίτευξη του αστυνομικού έργου. Συνάμα, αναγνωρίζουμε και ευχαριστούμε όλες τις συζύγους συναδέλφων που ζουν μαζί μας τις αστυνομικές δυσκολίες, δείχνοντας μεγάλη κατανόηση στις αντιξοότητες του επαγγέλματός μας.

Ως Δ.Σ. νιώθουμε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε άξιες αντιπροσώπους του γυναικείου φύλου, καλώντας τες να πλαισιώνουν πάντοτε την Ένωσή μας και να έχουν ενεργό συμμετοχή στα συνδικαλιστικά μας δρώμενα και τους δίκαιους αγώνες μας.

Τέλος, τη σημερινή ημέρα δε θα μπορούσε η σκέψη μας να μην είναι και σε όλες τις ψυχές που χάθηκαν στο πρόσφατο σιδηροδρομικό δυστύχημα και ιδίως όλων αυτών των νέων γυναικών που είχαν και μπορούσαν να προσφέρουν πολλά στην ελληνική κοινωνία.

ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΖΟΥΠΗ ΚΟΡΙΝΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΜΕΝΕΞΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΜΠΕΛΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ

ΧΑΤΖΑΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΩ

ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΘΕΟΠΟΥΛΑ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ”.

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από τη Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜ-Θ Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από τη Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜ-Θ Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από τη Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜ-Θ Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από τη Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜ-Θ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood