Μικροί πυροσβέστες έγιναν οι μαθητές και μαθήτριες του 13ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής

Το 13ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής επισκέφθηκε κλιμάκιο της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετά από πρόσκληση της σχολικής μονάδας.
C5932818-AFB5-4CF9-812B-FACC3284344F

Οι πυροσβέστες ενημέρωσαν λεπτομερώς τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό για τους κινδύνους της φωτιάς μέσα στο σπίτι, και έδωσαν συμβουλές αποφυγής αναφλέξεων.

Ακόμη, προβλήθηκε βίντεο με την ταχύτητα εξάπλωσης της πυρκαγιάς, ενώ πυροσβέστες και παιδιά μαζί με τις νηπιαγωγούς ήλεγξαν αν το σχολείο είναι κατάλληλα εξοπλισμένο με υποδομή πυρασφάλειας.

Το αποκορύφωμα της δράσης ήταν η δια ζώσης γνωριμία των παιδιών με το πυροσβεστικό όχημα. Ενθουσιάστηκαν, δε, όταν ζήτησαν από τους πυροσβέστες να φορέσουν τη στολή τους, και όταν κλήθηκαν να ανέβουν στο  όχημα και να πατήσουν την κόρνα! Μάλιστα φόρεσαν το κράνος προστασίας, πέταξαν νερό με την πυροσβεστική μάνικα και έγιναν μικροί πυροσβέστες!

Στο τέλος όλοι οι πυροσβέστες καταχειροκροτήθηκαν από παιδιά και εκπαιδευτικούς.

Οι εκπαιδευτικοί, Μαρία Φουντουκίδου, Πολυξένη Καρακατσάνη, Ευαγγελία Μπαριώτη, Ελπίδα Χαντή, ευχαριστούν θερμά την ομάδα των πυροσβεστών και ιδιαίτερα τον Πυραγό, Απόστολο Καπούλα “για τον εξαιρετικό συντονισμό της επίσκεψης”.

Μικροί πυροσβέστες έγιναν οι μαθητές και μαθήτριες του 13ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής Μικροί πυροσβέστες έγιναν οι μαθητές και μαθήτριες του 13ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής Μικροί πυροσβέστες έγιναν οι μαθητές και μαθήτριες του 13ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής Μικροί πυροσβέστες έγιναν οι μαθητές και μαθήτριες του 13ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής Μικροί πυροσβέστες έγιναν οι μαθητές και μαθήτριες του 13ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood