Οι αγαπημένοι ήρωες της παιδικής μας ηλικίας έγιναν παράσταση!

Γενιές ολόκληρες έχουν διασκεδάσει αλλά και διδαχθεί με τους πολύχρωμους Μικρούς Κυρίους και τις υπέροχες Μικρές Κυρίες!

Βέβαια, οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες, δεν περίμεναν την υγειονομική κρίση για να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας! Με τους ηθοποιούς να βρίσκονται μέσα σε  τεράστιες μασκότ, δεν φοβούνται τον κορωνοϊό.

Η παράσταση “Μικροί Κύριοι-Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας”, προάγει την ευγένεια και την ενσυναίσθηση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τις ιστορίες των διάσημων Μικρών Κυρίων, τα τραγούδια τους, και τη συμμετοχή των παιδιών από τις θέσεις τους και κρατώντας πάντοτε τις αποστάσεις ασφαλείας.

Πρόκειται για την επίσημη παράσταση των Μικρών Κυρίων στην Ελλάδα, και είναι μια παραγωγή που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Η σειρά “Μικροί κύριοι – Μικρές Κυρίες”, από το 1971 είναι σε παγκόσμιο επίπεδο μία από τις διασημότερες και πιο δημοφιλείς σειρές παιδικών βιβλίων, έχει γίνει τηλεοπτική εκπομπή, έγινε μουσειακή έκθεση στο Παρίσι, ενώ αναμένεται και η ομώνυμη ταινία.

8bfe4da3 mikroi kirioi mikres kiries 3Λίγα λόγια για το έργο

Η μικρή Σοφία είναι πολύ λυπημένη σήμερα. Είχε μια δύσκολη μέρα στο σχολείο. Μιλάει πολύ και δεν χαμογελά ποτέ, και γι’ αυτό δεν έχει καθόλου φίλους. Ξαφνικά η κυρία Άμπρα Κατάμπρα εμφανίζεται, και με τη βοήθεια των φίλων της, του κυρίου Κατσούφη, της κυρίας Γελαστούλας, του κυρίου Πολυλογά, του Κυρίου Δυνατού, αλλά και των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση, θα τη βοηθήσει να βρει και πάλι τη χαρά με τη δύναμη της φιλίας!

Στην Κομοτηνή, για μία και μοναδική παράσταση, στο  Θερινό Θέατρο (δίπλα στο αρχαιολογικό μουσείο), τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και ώρα 21:00.

Πληροφορίες

  • Διάρκεια παράστασης: 75 ‘
  • Γενική είσοδος: 10 ευρώ
  • Προπώληση: viva.gr

1b464f15 theatro sofouli fb cover 851x315 page 001Παίζουν: Αναστασία Ευσταθοπούλου, Ελίζα Κιτσικίδου, Λένα Μισχοπούλου, Στράτος Μπαπαγιαννάκης, Θανάσης Τζιατζιάφης.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα

Κείμενο-στίχοι: Καλλιόπη Παπαδάκη

Μουσική: Γιώργος Τζιαφέττας

Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη

Σκηνικά: Λορέντζο Μπελλέλι

Κατασκευές Μασκότ: Ανεμοσκορπίσματα

Κατασκευή κοστουμιών: ModaSystem

Κατασκευή σκηνικού : Γιώργος Κατσιβαρδέλος

Ειδικές κατασκευές: Πένη Ντάνη

Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης

Βοηθός σκηνοθέτη: Ελίζα Κιτσικίδου

Παραγωγή: Καλλιτεχνική Εταιρεία Θεάτρου – Θέατρο Σοφούλη

7b1cad22 periodeia