Μια αγκαλιά λαμπάδες για τη μνήμη του Θάνου…

Τα έσοδα από την πώλησή τους το 2ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής θα τα διαθέσει στον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες "Λάμψη".
Screenshot_1757
Οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής με την καθοδήγηση των νηπιαγωγών τους κατασκεύασαν λαμπάδες και τα έσοδα από την πώλησή τους θα τα διαθέσουν στον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες βορείου Ελλάδος “Λάμψη” στη μνήμη του Θάνου Κοτσίδη που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.
Ήταν άλλωστε επιθυμία του Θάνου, η στήριξη του εν λόγω συλλόγου.  
Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το νηπιαγωγείο στο τηλέφωνο 25310-31304 ή στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του στο facebook.
Στο μήνυμά τους, ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων και ο σύλλογος διδασκόντων του νηπιαγωγείου, αναφέρουν:
“Αγάπη. Μια λέξη τόσο απλή αλλά με τόση δύναμη! Δίνει ζωή, δίνει φως, δίνει αιωνιότητα… Το Πάσχα είναι γιορτή αγάπης, προσφοράς και ανθρωπιάς, συναισθήματα έμφυτα στην ψυχή κάθε παιδιού! Τα (προ)νήπια του 2ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής θέλησαν να εκφράσουν την αγάπη τους έμπρακτα, φτιάχνοντας λαμπάδες, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στη μνήμη του Θάνου ο οποίος ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων. Σήμερα παρέλαβαν τις λαμπάδες, η μητέρα του Θάνου, Χαρά Τριάντη, και η αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, Κική Γκαϊντατζή, της οποίας επιθυμία ήταν να στηριχθεί η επιθυμία του Θάνου, σε συνεργασία με την οικογένειά του, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, και τον σύλλογο διδασκόντων του νηπιαγωγείου, με σκοπό την πώλησή τους στο κοινό. Πολλά παιδιά είναι ήρωες! Και οι γονείς βράχοι δίπλα τους… Εμείς ως 2ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συνεργαστούμε, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, ο σύλλογος διδασκόντων, και οι μικροί μαθητές, θέλοντας να κάνουμε το όνειρο του μικρού Θάνου πραγματικότητα. Ευχόμαστε δύναμη στην οικογένεια του και η πράξη αυτή να αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα! Ας ευχηθούμε όλες αυτές οι λαμπάδες που θα ανάψουν, να δώσουν φως ελπίδας στους μικρούς ήρωες της ζωής και να φωτίσουν το μονοπάτι του δικού μας Θάνου!”. 
Μια αγκαλιά λαμπάδες για τη μνήμη του Θάνου... Μια αγκαλιά λαμπάδες για τη μνήμη του Θάνου... Μια αγκαλιά λαμπάδες για τη μνήμη του Θάνου... Μια αγκαλιά λαμπάδες για τη μνήμη του Θάνου... Μια αγκαλιά λαμπάδες για τη μνήμη του Θάνου... Μια αγκαλιά λαμπάδες για τη μνήμη του Θάνου... Μια αγκαλιά λαμπάδες για τη μνήμη του Θάνου... Μια αγκαλιά λαμπάδες για τη μνήμη του Θάνου... Μια αγκαλιά λαμπάδες για τη μνήμη του Θάνου... Μια αγκαλιά λαμπάδες για τη μνήμη του Θάνου... Μια αγκαλιά λαμπάδες για τη μνήμη του Θάνου... Μια αγκαλιά λαμπάδες για τη μνήμη του Θάνου... Μια αγκαλιά λαμπάδες για τη μνήμη του Θάνου... Μια αγκαλιά λαμπάδες για τη μνήμη του Θάνου...
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood