Μετρό Συντάγματος | 2η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «Μοναδικές γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη»

Στόχος της έκθεσης είναι η ανάδειξη και προβολή των προϊόντων που παράγονται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους παραγωγούς να πωλούν προϊόντα με αυστηρή προϋπόθεση την έκδοση παραστατικών.
Screenshot_1717

Μετά την επιτυχία της περσινής, παρθενικής διοργάνωσης, τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μέσω του συλλογικού τους Οργάνου – του Περιφερειακό Επιμελητηριακού Συμβουλίου ΑΜΘδιοργανώνουν στην “καρδιά” της μεγαλύτερης αγοράς της χώρας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα, απ’ όπου διέρχονται καθημερινά περίπου ένα εκατομμύριο άτομα, τη 2η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «Μοναδικές γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη», από τις 10 έως τις 13 Απριλίου.

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση και η μεταφορά των προϊόντων είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν τα έξοδα μετάβασης και διαμονής τους στην Αθήνα.

Εν όψει των παραπάνω καλούνται οι παραγωγοί τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της περιοχής εμβέλειας των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση με φυσική παρουσία των ιδίων ή εκπροσώπων τους, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 20 Μαρτίου στέλνοντας συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@everodopi.gr και info@rodopicci.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 25310-22547, 25310-22831, 25310-26714.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood