Μεταγραφικός στόχος Γερμανικής Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών, ο Κομοτηναίος Πάρης Μαρινέλης

Στο μεταγραφικό στόχαστρο Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών της Γερμανίας, έχει μπει ο Κομοτηναίος Πάρης Μαρινέλης, επικεφαλής προπονητής της Budo Academy Figfters του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Κομοτηνής.
Screenshot_2370

Στο μεταγραφικό στόχαστρο Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών της Γερμανίας, έχει μπει ο Κομοτηναίος Πάρης Μαρινέλης, επικεφαλής προπονητής της Budo Academy Figfters P. Marinelis του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Κομοτηνής.

Οι Γερμανοί αναγνωρίζοντας την αξία και το υψηλό επίπεδο του Κομοτηναίου προπονητή, συν το γεγονός οτι έχει αναδείξει σειρά πρωταθλητών σε Ελλάδα και σε διεθνείς διοργανώσεις, του έχουν υποβάλλει άκρως δελεαστική πρόταση, καθώς προκειμένου να τον πείσουν να μετακομίσει στη Γερμανία, δέχονται το ποσό της αμοιβής του να το ορίσει ο ίδιος.

“Γνωρίζοντας την αθλητική πορεία σας και τις επιτυχίες των αθλητών σας σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, επιθυμούμε συνεργασία για την εκμάθηση και προετοιμασία των αθλητών στο άθλημα του Ζίου-Ζίτσου”, αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους προς τον διακεκριμένο Κομοτηναίο αθλητή και προπονητή.

Ο Πάρης Μαρινέλης μετρά 34 χρόνια ενασχόλησης με τις μαχητικές τέχνες και είναι αναγνωρισμένος προπονητής από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης και πέντε Dan Ju-Jitsu, και μαύρης ζώνης και τριών Dan Okinawa Karate. Έχει αναδειχθεί επτά φορές χρυσός Πανελληνιονίκης καθώς και χρυσός Βαλκανιονίκης Ju-Jitsu, έχοντας υπάρξει επί σειρά ετών μέλος της Εθνικής Ελλάδος Ju-Jitsu. Είναι επίσης πιστοποιημένος εκπαιδευτής αυτοάμυνας σε Στρατό και Αστυνομία.

Μεταγραφικός στόχος Γερμανικής Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών, ο Κομοτηναίος Πάρης ΜαρινέληςΠροσγειωμένος και στοχοπροσηλωμένος

Αν και θεωρείται brand name του χώρου όχι απλώς στη Θράκη αλλά και σε επίπεδο νορείου Ελλάδος και όχι μόνο, ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος, στοχοπροσηλωμένος, και…τοπικιστής με τη θετική σημασία της λέξης, γι’ αυτό και χωρίς δεύτερη σκέψη, έχει πάρει την απόφασή του. Χαρακτηριστικά, μας δήλωσε:

“Τη συγκεκριμένη περίοδο που διανύω σαν εκπαιδευτής, έχω τη χαρά να είμαι ανάμεσα σε τέτοιους αθλητές, που είτε διαπρέπουν αγωνιστικά σε διεθνείς διοργανώσεις, είτε θα διαπρέψουν στο μέλλον, αλλά και σε έναν σύλλογο του οποίου οι αθλητές περιμένουν να εκπληρώσουμε μαζί τα όνειρά τους. Είναι, επομένως, για μένα, δύσκολο να απογοητεύσω τέτοιους αθλητές και να δεχτώ να αναλάβω την Ακαδημία του εξωτερικού, όσο κι αν με τιμά η πρόταση, όσο δελεαστική και αν είναι. Ευχαριστώ πολύ τούς ανθρώπους που με στηρίζουν και μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίζω το έργο μου. Μαζί θα εκπληρώνουμε κάθε όνειρο, μαζί θα πετύχουμε κάθε στόχο – εύκολο και δύσκολο”.

Μεταγραφικός στόχος Γερμανικής Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών, ο Κομοτηναίος Πάρης Μαρινέλης

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood