“Μετ’ εμποδίων” παράδοση υγειονομικού υλικού στους εξωτερικούς φρουρούς των φυλακών Κομοτηνής

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται: "Η απορία των παρευρισκόμενων και το γέλιο των συναδέλφων, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε αυτή τη συμπεριφορά".
101640624_10158152144342367_6504213549578728929_n

Υγειονομικό υλικό προσέφερε η Αντιπεριφέρεια Ροδόπης στο Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Κομοτηνής, ανταποκρινόμενη στο αίτημά του, δια του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη οικονομικών-διοίκησης, Αχμέτ Ιμπράμ, χωρίς πάντως η Διεύθυνση της φυλακής να επιτρέψει κατά την παράδοση, την παρουσία εργαζομένων και εκπροσώπων τους, αλλά και χωρίς να δεχτεί να δει τον παρόντα αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.) των Καταστημάτων Κράτησης της χώρας.

Η Π.Ο.Υ.Ε.Φ. με ανακοίνωσή της στηλιτεύει τα γεγονότα:

“Οι εξωτερικοί φρουροί του Τμήματος Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Κομοτηνής και το σωματείο τους, ευχαριστούν θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νικόλαο Τσαλικίδη για τη δωρεά υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες της Υπηρεσίας. Το Σωματείο Εξωτερικών Φρουρών Κομοτηνής, βρήκε στο πρόσωπο του έναν συνεργάτη ο οποίος από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το αίτημα ενίσχυσης, κατέβαλε προσπάθειες για την ευόδωσή του. Η χορήγηση υλικών, όπως απολυμαντικό υγρό, κρεμοσάπουνο, καθαριστικά σπρέι, μάσκες, γάντια, θερμόμετρα και οξύμετρα, συμβάλουν όχι μόνο στην πρόληψη κατά του ιού COVID-19, αλλά επιδρούν θετικά στην ψυχολογία του προσωπικού, το οποίο διαπιστώνει τον σεβασμό και την αλληλεγγύη των κοινωνικών φορέων απέναντι στο έργο του και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Αντιθέτως, είναι οδυνηρό να διαπιστώνεις ότι οι άμεσοι συνεργάτες, ο προϊστάμενος της οργανικής μονάδας που ανήκεις και είναι υπεύθυνος για σένα, αντί να είναι συνοδοιπόρος, σε απομακρύνει και σε θέτει στο περιθώριο. Ζητάμε συγνώμη από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για το γεγονός ότι στην εκδήλωση παράδοσης των υλικών εντός των Καταστήματος Κράτησης, δεν επιτράπηκε στους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους να παραστούν. Η απορία των παρευρισκόμενων και το γέλιο των συναδέλφων, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε αυτή τη συμπεριφορά”.

"Μετ' εμποδίων" παράδοση υγειονομικού υλικού στους εξωτερικούς φρουρούς των φυλακών ΚομοτηνήςΣτην ευχαριστήρια επιστολή του το Σωματείο Εξωτερικών Φρουρών Κομοτηνής προς τους κ.κ. Νίκο Τσαλικίδη και Αχμέτ Ιμπράμ, αναφέρει: 

“Κατ’ αρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας. Το σύνολο των υπαλλήλων του Καταστήματος Κράτησης Κομοτηνής αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την προσφορά σας με την χορήγηση υγειονομικού υλικού που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη αυτή τη περίοδο. Η εν λόγω ευγενική χορηγία σας συμβάλλει τα μέγιστα στην ασφάλεια του προσωπικού μας, που έρχεται σε επαφή καθημερινά με κρατουμένους εντός της φυλακής ή κατά τη μεταγωγή τους στο νοσοκομείο και στα δικαστήρια, με στόχο την προστασία από την πανδημία του ιού COVID-19 που πλήττει τη χώρα μας, προκειμένου να συνεχίσουμε ακάθεκτοι να επιτελούμε τα καθήκοντά μας. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς ειδικά σε μια δύσκολη κοινωνικά αλλά και οικονομικά περίοδο για τη χώρα μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον συνάδελφο μας Κελεσίδη Νεκτάριο για τη βοήθεια που προσέφερε για την επίτευξη αυτής της χορηγίας”.

H υγειονομική προσφορά αποτελείτο από απολυμαντικό υγρό, κρεμοσάπουνο, καθαριστικά σπρέι, μάσκες, γάντια, θερμόμετρα και οξύμετρα, και οι κ.κ. Νίκος Τσαλικίδης και Αχμέτ Ιμπράμ, δήλωσαν: “Επισκεφθήκαμε τη Διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος κράτησης Κομοτηνής. Υποστηρίζουμε στην πράξη την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, κάθε φορέα. Ενισχύσαμε το σωματείο υπαλλήλων εξωτερικής φρουράς του καταστήματος κράτησης Κομοτηνής, με την προσφορά υγειονομικού υλικού, ανταποκρινόμενοι στο αίτημά τους”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood