Με τους βενζινοπώλες της Ροδόπης ο Ιλχάν Αχμέτ

Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ: "Από την επομένη της 25ης Ιουνίου, με την ψήφο των συμπολιτών μου στη Ροδόπη, δεσμεύομαι ότι θα είμαι και πάλι στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων, όπως έπραξα σταθερά μέχρι σήμερα".
352867860_233607002716494_1835399579411792442_n

Μια ακόμη συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο των πρατηριούχων καυσίμων είχε ο Βουλευτής Ροδόπης και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, Ιλχάν Αχμέτ.

Βασικό αντικείμενο της συζήτησής τους, αποτέλεσαν, προδήλως η οικονομική αιμορραγία του κλάδου και των κρατικών ταμείων από την διαρροή συναλλάγματος στην όμορη Βουλγαρία, καθώς και η σημασία της προσεχούς εκλογικής διαδικασίας για τα προβλήματα της περιοχής και τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας προς την κυβέρνηση και την κεντρική διοίκηση.

Σε δήλωσή του ο Ιλχάν Αχμέτ τόνισε:

“Είχα την ευκαιρία σήμερα να συναντηθώ στην Κομοτηνή με το Σωματείο Βενζινοπωλών Ροδόπης. Για μια ακόμη φορά εκφράσαμε την κοινή μας βούληση να βρεθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα της απομείωσης του επαγγέλματός τους από τον ανταγωνισμό που αντιμετωπίζουν με τις πολύ χαμηλότερες τιμές καυσίμων στη γειτονική Βουλγαρία.

Δέχθηκα με χαρά την τιμή που μου κάνουν να αναγνωρίζουν στο πρόσωπο μου έναν συνεπή υποστηρικτή των αιτημάτων τους στην ελληνική Βουλή και στα αρμόδια υπουργεία.

Η Ροδόπη δεν έχει την πολυτέλεια να συνεχίσει να αιμορραγεί οικονομικά σε όλους τους τομείς από την κυβερνητική ατολμία και τις ανακολουθίες της.

Από την επομένη της 25ης Ιουνίου, με την ψήφο των συμπολιτών μου στη Ροδόπη, δεσμεύομαι ότι θα είμαι και πάλι στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων, όπως έπραξα σταθερά μέχρι σήμερα.

Γι΄ αυτό ζητώ τη στήριξη όλων των κοινωνικών ομάδων του τόπου μας“.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood