Με τους Κομοτηναίους δημιουργούς της εφαρμογής “e-Αιμοδότες” συναντήθηκε ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους

Με τον Υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους συναντήθηκαν οι δημιουργοί του "e-Αιμοδότες", Λέανδρος Κουρτίδης και Άγγελος-Μιχαήλ Χουβαρδάς, καθώς και η Επισκέπτρια Υγείας της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του "Σισμανόγλειου" Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, Παναγιώτα Κόφα, με σκοπό την παρουσίαση της πρωτοποριακής εφαρμογής.
Screenshot_1715

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε λεπτομερής παρουσίαση των δυνατοτήτων και των λειτουργιών της εφαρμογής “e-Αιμοδότες“, επισημάνθηκε η σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού στην ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας, και υπογραμμίστηκε το εθελοντικό έργο των “e-Αιμοδοτών” τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Υφυπουργός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την εφαρμογή και συνεχάρη τους νεαρούς εφευρέτες για τις βραβεύσεις που έχουν λάβει εις αναγνώριση της αξίας και της καινοτομίας του έργου τους.

“Η αναγνώριση της προσπάθειάς μας και από τον Υφυπουργό Υγείας αποτελεί ύψιστη τιμή και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Ταυτόχρονα μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθειά μας για την ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας και την κάλυψη των αναγκών σε αίμα”, ανέφεραν οι οι ίδιοι, και πρόσθεσαν: Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Υφυπουργό Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους για τον χρόνο και το ενδιαφέρον του, καθώς και για την υποστήριξή του στην προσπάθειά μας για την ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood