Με τον Πρύτανη του ΔΠΘ, Φώτιο Μάρη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης

Είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Πανεπιστημίου και στη σύνδεσή του με την τοπική κοινωνία.
Screenshot_1318

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής και εκ νέου υποψήφιος ως επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», Γιάννης Γκαράνης, συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Φώτιο Μάρη.

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαράνης: «Το Πανεπιστήμιο για μας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ανάπτυξης της περιοχής μας. Όλα αυτά τα χρόνια ως διοίκηση συνεργαζόμαστε στενά, τόσο με τις πρυτανικές αρχές, όσο και με τα Πανεπιστημιακά Τμήματα που εδρεύουν στην πόλη μας. Δεκάδες είναι οι κοινές μας δράσεις και οι πνευματικές και πολιτιστικές μας συνέργειες. Αν ο λαός της Κομοτηνής μας δώσει τη δυνατότητα να είμαστε ξανά στη Διοίκηση του Δήμου μας, θα συνεχίσουμε και θα επαυξήσουμε όλο αυτό το πλαίσιο συμπόρευσης με το Πανεπιστήμιό μας. Ακριβώς γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ύπαρξη και λειτουργία του Δημοκριτείου στον τόπο μας είναι ο βασικός αναπτυξιακός πυλώνας μας».

Ο κ. Μάρης με τη σειρά του ανέλυσε τους βασικούς άξονες του στρατηγικού σχεδιασμού της πρυτανικής αρχής για την ανάπτυξη, την επέκταση και την ενδυνάμωση του ΔΠΘ, ούτως ώστε αυτό να καταστεί ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια της χώρας. Τόνισε δε την ανάγκη της διαρκούς και γόνιμης σύμπραξης με το σύνολο των θεσμικών αυτοδιοικητικών φορέων της περιοχής, προκειμένου Πανεπιστήμιο και τοπική κοινωνία να επωφελούνται στο έπακρον από τα αποτελέσματα αυτής της δημιουργικής συνεργασίας.

Με τον Πρύτανη του ΔΠΘ, Φώτιο Μάρη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood