Με τον καταγόμενο από τις Σάπες αντιπρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Αθ. Δημητριάδη συναντήθηκαν Ευκαρπίδης-Παναγιωτίδης

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση σε θέματα εξαρτήσεων και εξαρτητικών συμπεριφορών καθώς και οι τρόποι αντιμετώπισής τους, αναλόγως του πληθυσμού-στόχου.
Screenshot_822

Τον αντιπρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Αθανάσιο Δημητριάδη, επισκέφθηκαν και συνάντησαν, στην Αθήνα, ο αναπληρωτής περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Νίκος Ευκαρπίδης και ο αντιπεριφερειάρχης κοινωνικής πολιτικής Αλέξανδρος Παναγιωτίδης.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στις Μονάδες Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης (ΜΟΘΕ) που λειτουργούν στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ (Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Καβάλα, Δράμα), στις ανάγκες που καλύπτουν, καθώς και στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους που εξυπηρετούν.

Αναφορά έγινε και στην επιτυχή αντιμετώπιση της Ηπατίτιδας C μέσα από μια συστηματική διαδικασία, διενέργειας anti-HCV ελέγχων στους ωφελούμενους των ΜΟΘΕ, και άμεσης ένταξης των ωφελούμενων σε θεραπευτική αγωγή, σε συνεργασία με τα κατά τόπους νοσοκομεία.

Όπως τόνισε ο κ. Δημητριάδης, “η Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ φροντίζει για τη σταθερή και δια ζώσης επαφή, ενημέρωση και επικοινωνία με τις θεσμικές αρχές, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών προς τους ωφελούμενους αλλά και τη διαρκή επικαιροποίηση και εμπλουτισμό των δεδομένων στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood