Τον Βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του, αντιπροσωπεία του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης με επικεφαλής τον Πρόδρο Εσάτ Χουσεΐν, για να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του, να του ευχηθεί καλή θητεία στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, αλλά και να του θέσει εις γνώση του ζητήματα που απασχολούν την καπνοκαλλιέργεια.

Μεταξύ άλλων οι εκπρόσωποι των καπνοπαραγωγών του έθεσαν το θέμα της επίσπευσης των περυσινών αποζημιώσεων από τα ΠΣΕΑ, οι οποίες εκκρεμούν έως σήμερα, ζητώντας την άμεση καταβολή τους.

Σε ό,τι αφορά τις καταστροφές από την πρόσφατη κακοκαιρία της 10ης Ιουλίου, τον ενημέρωσαν ότι περίπου 9.500 στρέμματα καπνού επλήγησαν στον νομό Ροδόπης, επιφέροντας βαρύτατες συνέπειες στο ήδη βεβαρημένο οικονομικό περιβάλλον για τους καπνοπαραγωγούς.

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ αφού τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τις ευχές τους, δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τα αιτήματά τους στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυση τους.