Με τον Ιλχάν Αχμέτ επικοινώνησε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Λιβάνιος

Ο Ιλχάν Αχμέτ ευχαριστεί τον Νίκο Ανδρουλάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.
ΙΛΧΑΝ-ΒΟΥΛΗ-3-Αντίγραφο

Την επικοινωνία που είχε μαζί του πριν από λίγο ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Λιβάνιος, γνωστοποίησε ο εκ νέου Τομεάρχης του ΚΙΝΑΛ στο συγκεκριμένο πεδίο πολιτικής ευθύνης, Ιλχάν Αχμέτ, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον Νίκο Ανδρουλάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Η δήλωση του Ιλχάν Αχμέτ:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, που ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, αναθέτοντας μου εκ νέου τον κρίσιμο τομέα της Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος αποτελεί την αιχμή του δόρατος της δικής μας σοσιαλδημοκρατικής πρότασης για ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και φιλικό προς τον πολίτη δημόσιο τομέα.

Πριν λίγο μου τηλεφώνησε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Λιβάνιος, στον τομέα του οποίου ασκώ κοινοβουλευτικό έλεγχο, προκειμένου να μου ευχηθεί μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία στο πλαίσιο της θεσμικής λειτουργίας”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood