Μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της “Κοινωνίας Πολιτών”, αποτελεί η επιλογή του γνωστού ασφαλιστικού συμβούλου Θανάση Ρούση, να συστρατευτεί με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη.

rousis sakis 2Ο Θανάσης Ρούσης, 50 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, είναι ευρέως γνωστός στην τοπική κοινωνία για τον προσηνή χαρακτήρα και το χαμηλό προφίλ του. Ταυτόχρονα, η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία που τον χαρακτηρίζουν ως επαγγελματία διατηρώντας επί σειρά ετών ασφαλιστικό γραφείο, του έφεραν και ανάλογες διακρίσεις στον κλάδο του. Κατέρχεται για πρώτη φορά στον στίβο των δημοτικών εκλογών, όντας ένα από τα φρέσκα πρόσωπα με δυναμική που εμπλουτίζουν την “Κοινωνία Πολιτών”, και καταθέτοντας τη διάθεσή του να συνεισφέρει θετικά και δημιουργικά στα κοινά του τόπου και στη διοίκηση του Δήμου.

Εκατό περίπου μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 19ης Μαΐου, ο Γιάννης Γκαράνης έχει ουσιαστικά “κλείσει” το ψηφοδέλτιό του, με τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων να αναμένεται να δημοσιοποιηθούν επισήμως προσεχώς.