Με τον Διευθυντή Αστυνομίας Ροδόπης συναντήθηκε ο Απόστολος Ιωάννου

Συνεχίζονται οι ουσιαστικές επαφές του υποψηφίου Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών με θεσμικούς φορείς.
foto2 (4)

Μετά τις επισκέψεις του στον Πρύτανη του ΔΠΘ, Καθηγητή Φώτη Μάρη, και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Απόστολος Ιωάννου επισκέφθηκε τον Διευθυντή Αστυνομίας Ροδόπης, Μιχάλη Σεβδυνίδη μαζί με αντιπροσωπεία υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του.

Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» ευχαρίστησε τον κ. Σεβδυνίδη για τη συνεχή παρουσία της Αστυνομίας στους οικισμούς του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, αυξάνοντας το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Ταυτόχρονα επεσήμανε πόσο καταλυτική ήταν η παρουσία της ελληνικής αστυνομίας στις εκκενώσεις οικισμών κατά την περίοδο των καταστροφικών για την περιοχή πυρκαγιών του Αυγούστου.

Δεσμεύτηκε, τέλος, για τη σθεναρή υποστήριξη εκ μέρους του σε κάθε προσπάθεια να ενισχυθεί η παρουσία αυτή.

Ο κ. Σεβδυνίδης με τη σειρά του ενημέρωσε τον κ. Ιωάννου για τη στέγαση του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών καθώς και για την εξέλιξη της μεταστέγασης του Α.Τ. Σαπών. Αναφέρθηκε επίσης στην παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας και στους υπόλοιπους οικισμούς του Δήμου, μέσω της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας η οποία παρέχει επιτόπιες υπηρεσίες στους πολίτες που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Τέλος, τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται πάντα δίπλα στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών και αναμένει την υποστήριξή του είτε σε λειτουργικά είτε σε κτηριακά ζητήματα.

Ο κ. Ιωάννου από την πλευρά του ανταποκρίθηκε ανεπιφύλακτα και δεσμεύτηκε για τη στενή συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. σε κάθε ζήτημα που μπορεί να διευκολύνει το έργο της, είτε είναι άμεσης αρμοδιότητας του Δήμου είτε όχι.

Με τον Διευθυντή Αστυνομίας Ροδόπης συναντήθηκε ο Απόστολος Ιωάννου Με τον Διευθυντή Αστυνομίας Ροδόπης συναντήθηκε ο Απόστολος Ιωάννου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood