Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε στα γραφεία της η Αναπτυξιακή Ροδόπης Α.Ε. παρουσία του Πρόεδρου της και Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη, του Διευθύνοντα Συμβούλου Δημήτρη Λουρίκα, του Αντιπροέδρου Ιμάμ Τζανέρ, των μελών του Δ.Σ. Δημήτρη Καρασταύρου, Ντελη Χουσεΐν Ριτβάν και Αλή Ενγκήν, και των στελεχών της Επιχείρησης.

Ο Ν. Τσαλικίδης τόνισε τον “σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η επιχείρηση στην επίτευξη της τοπικής ανάπτυξης”, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι “σκοπός μας είναι όλα τα διαθέσιμα προγράμματα να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο για τις τοπικές κοινωνίες για τα επόμενα χρόνια”. Ακόμη, εστίασε στην “πρόθεση της Διοίκησης να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και δράσεις στην κατεύθυνση παροχής καλύτερων υπηρεσιών στους φορείς των δυο νομών”, και χαρακτήρισε “εγγύηση για αυτό”, το “αξιόπιστο και έμπειρο προσωπικό της ΑΝ.ΡΟ”.

Με τον Πρόεδρο συμφώνησαν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και δεσμεύτηκαν να συνδράμουν στην περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας της εταιρίας.