Με…πεντάρα είχε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο 35o πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δικηγορικών συλλόγων η ομάδα της Κομοτηνής, με τον ίδιο τρόπο τις ολοκλήρωσε· επικρατώντας με 5-0 της ομάδας του Βόλου με σκόρερς τους Κυνηγόπουλο, Ουρούμη, Ίτσα, και Αντώνιου, ενώ τέσσερις φορές οι παίκτες της σημάδεψαν τα δοκάρια των αντιπάλων!

Έτσι, βρίσκεται με το…ενάμισι πόδι στην τελική φάση των 16 που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από τις 26/6 ως τις 7/7.

Η ομάδα της Κομοτηνής ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου με την ομάδα της Ξάνθης με 11 βαθμούς και ακολουθούν οι ομάδες του Βόλου με 9 και της Βέροιας που αποσύρθηκε με 0 βαθμούς.

Μένει μόνο ένα μάτς, το Βόλος-Ξάνθη, όπου αν η Ξάνθη δεν χάσει, προκρίνεται μαζί με την Κομοτηνή, ενώ αν ηττηθεί, προκρίνονται Βόλος και Κομοτηνή. Για να χάσει το εισιτήριο της…Ρόδου η ομάδα της Κομοτηνής, θα πρέπει η Ξάνθη να χάσει από τον Βόλο με σκορ 4-3, 5-4 κ.ο.κ.

Η ομάδα του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης συμμετέχει στη διοργάνωση από το 2001 σχεδόν ανελλιπώς, και μάλιστα δύο φορές έφτασε μέχρι τον τελικό (το 2002 στην Κομοτηνή και το 2006 στην Αθήνα), όπου και τις δύο φορές ηττήθηκε από τον Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης.