Με το Δ.Σ. του Ενιαίου Συλλόγου Δημοτικών Υπάλληλων Ροδόπης συναντήθηκε ο Γιάννης Γκαράνης

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης, και εκ νέου υποψήφιος, ως επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», είχε σήμερα συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης. 
ΔΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε από τον Γ. Γκαράνη ο συμβολικός χαρακτήρας της επιλογής του ο Σύλλογος των Δημοτικών Υπαλλήλων να είναι ο πρώτος συνδικαλιστικός φορέας με τον οποίο έχει επίσημη προεκλογική συνάντηση, ακριβώς γιατί θέλει να υπογραμμίσει και να τονίσει τη μεγάλη αξία και συμβολή των δημοτικών υπαλλήλων στη λειτουργία του Δήμου Κομοτηνής, καθώς και την καθ’ όλα αγαστή συνεργασία που έχει η αιρετή διοίκηση του Δήμου με το προσωπικό.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Γκαράνη για τη συνάντηση και έθεσαν μια σειρά προβλημάτων που ταλανίζουν τους εργαζόμενους, με πρώτο την υποστελέχωση η οποία όπως τόνισαν είναι πιο έντονη και πιο μεγάλη στον Δήμο Κομοτηνής σε σύγκριση με άλλους Δήμους και που σε συνάρτηση με την οικονομική κρίση και την υποχρηματοδότηση των Δήμων καθιστούν ιδιαίτερα δυσχερές το έργο και την αποδοτικότητα των υπαλλήλων.

Έθεσαν, επίσης, μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν προβλήματα και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε διάφορους τομείς της λειτουργίας τους, όπως αυτός της καθαριότητας, της αποκομιδής απορριμμάτων, του κυνοκομείου, κ.ά.

Ο κ. Γκαράνης δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει αυτή την αρμονική και αγαστή συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα ως επικεφαλής της αιρετής διοίκησης του Δήμου με τους εργαζόμενους και τον Σύλλογό τους, και κατά την επόμενη θητεία και θα εξακολουθήσει να παλεύει μαζί τους προκειμένου να πειστεί η κεντρική εξουσία να στελεχώσει τον Δήμο με επαρκές προσωπικό. 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood