Με τη Μάγδα Γιαμουστάρη συναντήθηκε ο Γιάννης Γκαράνης

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής και εκ νέου υποψήφιος ως επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», Γιάννης Γκαράνης, επισκέφθηκε τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, Μαγδαληνή Γιαμουστάρη.
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Μια επίσκεψη, που όπως τόνισε ο κ. Γκαράνης: “Είναι αφενός εθιμοτυπική, ενταγμένη στο πλαίσιο της προεκλογικής μας εκστρατείας, αφετέρου, όμως, σημειολογική, καθώς η «Κοινωνία Πολιτών» θεωρεί ότι το Νοσοκομείο Κομοτηνής είναι η δομή υγείας την οποία οφείλουμε όλοι – και πρώτιστα οι θεσμικοί φορείς – να περιφρουρήσουμε, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις”.

Στη συζήτηση ο Δήμαρχος αναφέρθηκε:

  • ενδεικτικά στις ενέργειες της παρούσας δημοτικής αρχής προκειμένου να στηριχθεί το νοσοκομείο κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, όπως για παράδειγμα αυτή της δωρεάς σημαντικού ιατρικού εξοπλισμού.
  • και στα μεγάλα έργα υποδομών που υλοποιεί ο Δήμος Κομοτηνής για το Νέο Νοσοκομείο,όπως είναι η εργοταξιακή παροχή και η δημιουργία δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και υδροδότησης, συνολικού ύψους 986.895,38 ευρώ.

Ο κ. Γκαράνης δεσμεύτηκε καταλήγοντας οτι θα συνεχίσει να στηρίζει τη λειτουργία του νοσοκομείου, καθώς όπως επεσήμανε “αυτό αποτελεί το μεγάλο εχέγγυο διασφάλισης της δημόσιας υγείας που τόσο πολύ έχουν ανάγκη ο τόπος μας και οι συμπολίτες μας”.

Η κ. Γιαμουστάρη με τη σειρά της υπογράμμισε την “αναγκαιότητα της γόνιμης και δημιουργικής συνεργασίας με τους εκπροσώπους των αυτοδιοικητικών φορέων”, καθώς “το έργο που επιτελείται στο νοσοκομείο είναι καθ’ όλα σπουδαίο και οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για υγειονομική περίθαλψη είναι διαρκώς αυξανόμενες”.

Με τη Μάγδα Γιαμουστάρη συναντήθηκε ο Γιάννης Γκαράνης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood