Με ρεκόρ εσόδων στον τουρισμό μπήκε το 2019 – Απίστευτη αύξηση εισπράξεων 53,2% τον Ιανουάριο

Κουντουρά και Μπαράκ Ομπάμα στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψη του Παγκοσμίου Συμβουλίου Τουρισμού & Ταξιδίων WTTC στην Ισπανία.
ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
Ξεπερνούν κάθε προηγούμενο οι φετινές επιδόσεις του τουρισμού – Για πρώτη φορά τουρισμός τον χειμώνα στην Ελλάδα.
Τον καλύτερο Ιανουάριο όλων των εποχών καταγράφουν τα στοιχεία του ισοζυγίου πληρωμών. Ο σχεδιασμός του Υπουργείου Τουρισμού για τουρισμό 365 μέρες τον χρόνο έχει αποδώσει για τα καλά με τις τουριστικές εισπράξεις να παρουσιάζουν πρωτοφανή αύξηση 53,2% με το ξεκίνημα του 2019.
Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση τον Ιανουάριο του 2019 για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού τουρισμού για τον συγκεκριμένο μήνα του έτους ξεπέρασε τους 660.000 ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 9,4% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018. Η αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης ήταν αποτέλεσμα της μεγάλης αύξησης των διεθνών αεροπορικών αφίξεων κατά 10,2% σε σχέση με τον περσινό Ιανουάριο. Περισσότεροι από 556.000 διεθνείς επισκέπτες πέταξαν προς ελληνικούς προορισμούς λόγω της ενίσχυσης της συνδεσιμότητας των αεροδρομίων της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου με νέες πτήσεις από περισσότερα αεροδρόμια του εξωτερικού την φετινή χρόνια και καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.
Με ρεκόρ εσόδων στον τουρισμό μπήκε το 2019 - Απίστευτη αύξηση εισπράξεων 53,2% τον ΙανουάριοΤην επιτυχία του ελληνικού τουρισμού και την τουριστική στρατηγική της χώρας που απέδωσε αυτές τις εκπληκτικές επιδόσεις τόσο τη φετινή χρονιά όσο και την τελευταία τετραετία, θα παρουσιάσει στους σημαντικότερους παράγοντες της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας στις 2-4 Απριλίου στη Σεβίλλη, η προσφάτως βραβευμένη ως η καλύτερη Υπουργός Τουρισμού παγκοσμίως, Έλενα Κουντουρά. Η Ελληνίδα Υπουργός θα είναι κεντρική ομιλήτρια μαζί με τον τέως Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψη του Παγκοσμίου Συμβουλίου Τουρισμού & Ταξιδίων WTTC στην Ισπανία, για την προστιθέμενη αξία του τουρισμού στις εθνικές οικονομίες, στην καθοριστική και διαρκώς αυξανόμενη συμβολή του στο ΑΕΠ των χωρών και την απασχόληση.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood