Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 35ο πανελλήνιο πρωτάθλημα δικηγορικών συλλόγων η ομάδα του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης, επικρατώντας εντός έδρας, στο γήπεδο του Πόντου στη Νέα Μοσυνούπολη Κομοτηνής, με το επιβλητικό 5-0, της ομάδας του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας.

Ο Γιάννης Ίτσας δείχνοντας την κλάση του στο 30’ με φοβερή λόμπα άνοιξε το σκορ και τον δρόμο της νίκης, ενώ στο 41’ ο Νίκος Κυνηγόπουλος σημείωσε το 2-0 με ψύχραιμο πλασέ. Με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 55΄ ο Σίμος Αντωνίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, και ο Κυνηγόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 80΄ έγραψε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Γιώργος Ντάσιος με εξαιρετικό πλασέ στο 86’.

Για τους νικητές αγωνίστηκαν οι: Πουλακίδας, Καραχουσεΐν, Μοσχάκης, Βόλτσης, Ντάσιος, Ίτσας (Τσορπίδης), Κρεβούρης, Μεμέτ (Γκάζος), Γεωργιάδης (Αραμπατζίδης), Κυνηγόπουλος (Δαλματζής), Αντωνίου.

Τη δεύτερη αγωνιστική (16-17/2) οι δικηγόροι της Κομοτηνής θα φιλοξενηθούν από τον δικηγορικό σύλλογο Βόλου.

Η ομάδα του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης συμμετέχει στη διοργάνωση από το 2001 σχεδόν ανελλιπώς, και μάλιστα δύο φορές έφτασε μέχρι τον τελικό (το 2002 στην Κομοτηνή και το 2006 στην Αθήνα), όπου και τις δύο φορές ηττήθηκε από τον Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης.