Με παραδοσιακό γλέντι συνόδευσαν την κοπή της Βασιλόπιτάς τους τα μέλη και οι φίλοι της Φιλαρμονικής Αιγείρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο του οικισμού με την υποστήριξη της ΔΚΕΠΠΑΚ και της προέδρου της Νατάσας Λιβεριάδου, και του καταγόμενου από το χωριό προέδρου της ΔΕΥΑΚ, Δημήτρη Καρασταύρου.

Η ανταπόκριση και συμμετοχή του κόσμου αποδείχθηκε άκρως ικανοποιητική, ενώ τον μουσικοχορευτικό τόνο έδωσαν με κέφι και ταλέντο ο Θανάσης Δούκας στην γκάιντα, ο Νικόλας Μελλίδης στο νταούλι και στο τραγούδι, και ο Νίκος Μελάς στο αρμόνιο και στο τραγούδι.

Οι ευχές για το 2019 έδωσαν και πήραν σε κλίμα ομόνοιας και αισιοδοξίας, τα μέλη της μπάντας καλωσόρισαν τους επισκέπτες δημοτικούς συμβούλους και εξέφρασαν “ένα μεγάλο ευχαριστώ” στον μαέστρο τους Γιώργο Σεργκενλίδη για την προσφορά του και το έργο του, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αίγειρο.

Το inkomotini.news συγχαίρει τη Φιλαρμονική της Αιγείρου για το οτι σε δύσκολους καιρούς κρατά ζωντανή την παράδοσή της και τη φλόγα της δημιουργίας, και εύχεται σε όλα τα μέλη της και του χρόνου με υγεία!