Με μία «αγκαλιά» υποδέχθηκε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ τη Γάνδη στο Greek Tourism and Gastronomy Workshop

Στο πλαίσιο διεξαγωγής σημαντικών δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο εξωτερικό,  διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Ghent Marriott Hotel στη Γάνδη του Βελγίου, το Greek Tourism & Gastronomy  Workshop. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Tourism Media Events (TME)  με τη στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Screenshot_1450

Κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερα αξιόλογης πρωτοβουλίας με βασικό στόχο την προώθηση της Περιφέρειας ως ιδανικό προορισμό 4 εποχών, πραγματοποιήθηκε μία σειρά από νευραλγικές Β2Β συναντήσεις με αντιπροσώπους των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων του Βελγίου, γνωστούς τουριστικούς πράκτορες της χώρας καθώς και ειδικούς στο σχεδιασμό ταξιδιωτικών εμπειριών. Οι εν λόγω εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου ενημερώθηκαν για όλα τα ξεχωριστά πλεονεκτήματα της ΠΑΜΘ, στο πλαίσιο της τουριστικής καμπάνιας της με κεντρικό μήνυμα «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα».

Με μία «αγκαλιά» υποδέχθηκε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ τη Γάνδη στο Greek Tourism and Gastronomy WorkshopΤα μέλη της Ομάδας Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που παρευρέθηκαν στις συναντήσεις ήταν ο κύριος Γεώργιος Παναγόπουλος, και η κυρία Πάττυ Κωνσταντινίδου, η οποία πραγματοποίησε ξεχωριστή παρουσίαση υπογραμμίζοντας τα κυριότερα πλεονεκτήματα της περιοχής, από τα ασύλληπτα τοπία και τη μεγαλειώδη ιστορική κληρονομιά. Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Υγείας κύριος Αθανάσιος Τσώνης παρευρέθηκε επίσης στη συνάντηση.

Οι συμμετέχοντες στο Greek Tourism & Gastronomy Workshop έζησαν μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακαλύπτοντας  την φυσική ομορφιά, την πλούσια ιστορία αλλά και την εντυπωσιακή πολιτιστική κληρονομιά αυτού του προικισμένου τόπου. Ένα σπάνιο κράμα από σαγηνευτικά τοπία, τόπους λατρείας και αρχαιολογικά αξιοθέατα, παραδόσεις, θρησκείες αλλά και ζεστούς ανθρώπου συνεπήρε τους παρευρισκόμενους που αφέθηκαν σε μία «Αγκαλιά  γεμάτη Ελλάδα».  

Με μία «αγκαλιά» υποδέχθηκε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ τη Γάνδη στο Greek Tourism and Gastronomy Workshop

To Greek Tourism & Gastronomy Workshop στη Γάνδη αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλάνου τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, το οποίο βασίζεται στην καμπάνια με κεντρικό μήνυμα  «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα». Βασική στόχευση είναι η βελτίωση και η ανανέωση της εικόνας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στη Βέλγικη αγορά, προκειμένου να προβληθούν τα πλεονεκτήματα του τόπου και να ενταχθεί στους καταλόγους των επαγγελματιών διαφόρων κατηγοριών τουρισμού, αλλά και των μεμονωμένων ταξιδιωτών.

Με μία «αγκαλιά» υποδέχθηκε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ τη Γάνδη στο Greek Tourism and Gastronomy Workshop

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood