Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι έκοψε τη Βασιλόπιτά του το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης Συνταξιούχων ΟΤΕ  

Σε γνωστό οικογενειακό κέντρο της Κομοτηνής.
4 (88)

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης Επαμεινώνδας Καζαντζής, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τα μέλη του Συλλόγου, ευχόμενος καλή χρονιά  με υγεία για όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους “και πάντα να ανταμώνουμε”. Διαβεβαίωσε, δε, ότι “είμαστε πάντα  έτοιμοι στις επάλξεις των Συναδέλφων μας με αγώνες για τα δίκαια  αιτήματα του Συλλόγου μας”.

Οι τυχεροί των δύο φλουριών ήταν η κυρία Παπαδημητρίου Αθανασία με δώρο μία ηλεκτρική σκούπα και ο κύριος Ναθαναηλίδης Σταύρος με δώρο ένα ηλεκτρικό σίδερο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους. οι Βουλευτές Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου και Ευριπίδης Στυλιανίδης, και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, Κώστας Παρίτσης, που  μετέφερε τις ευχές του Προέδρου κ. Κουτσιμπογιώργου.

Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι έκοψε τη Βασιλόπιτά του το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης Συνταξιούχων ΟΤΕ   Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι έκοψε τη Βασιλόπιτά του το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης Συνταξιούχων ΟΤΕ   Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι έκοψε τη Βασιλόπιτά του το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης Συνταξιούχων ΟΤΕ   Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι έκοψε τη Βασιλόπιτά του το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης Συνταξιούχων ΟΤΕ  

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood