Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών η διανομή προϊόντων των δικαιούχων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Συγκεκριμένα, σε συνολικά 499 δικαιούχους και στα μέλη των οικογενειών τους, διανεμήθηκαν:

  • Νωπά κοτόπουλα.
  • Ελαιόλαδο, κονσέρβες, μέλι, μαρμελάδα.
  • Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής.

cf5b893d teva 1Στη διανομή παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος παρακολουθώντας τη διαδικασία, την οργάνωση και διαχείριση του προγράμματος.

Όπως ανέφερε, “με την υποστήριξη του προσωπικού των κοινωνικών δομών και των δημοτικών υπαλλήλων, έχουμε εξασφαλίσει οι διανομές των προϊόντων του προγράμματος να πραγματοποιούνται χωρίς ταλαιπωρία των δικαιούχων, εξαλείφοντας στο μέτρο του δυνατού, οποιαδήποτε αστοχία μπορεί να προκύψει”. Ακόμη, αναφέρθηκε στην “υψηλή κοινωνική προσφορά που υλοποιείται μέσω της συγκεκριμένη δράσης, προκειμένου να υποστηριχθούν συμπολίτες μας που βιώνουν δυσκολίες”.

Στόχος άλλωστε του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), είναι η υποστήριξη ευάλωτων και ευπαθών δημοτών και των οικογενειών τους.