Με εκπροσώπους του συνδυασμού “Μαζί” του ΕΒΕ Ροδόπης συναντήθηκε ο Ιλχάν Αχμέτ

"Μας ενώνουν τα προβλήματα - Αναζητούμε λύσεις για την αγορά της Ροδόπης".
ΙΛΧΑΝ -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
  • “Μας ενώνουν τα προβλήματα – Αναζητούμε λύσεις για την αγορά της Ροδόπης”.
Συνεχίστηκαν και σήμερα οι επαφές του Βουλευτή Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ με φορείς της αγοράς εν όψει της επανεκκίνησης της εστίασης και του λιανεμπορίου.
Συγκεκριμένα, δέχθηκε στο γραφείο του μέλη της παράταξης “Μαζί”, του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, που εκπροσωπήθηκε από τον επικεφαλής Γιάννη Κιλτσίκη, και τους Απόστολο Ταρνανά, Παναγιώτη Αλμπανίδη, Ορχάν Εσάτ και Κώστα Δαμιανό.
Εκ μέρους του κ. Κιλτσίκη τέθηκε επιτακτικά το ζήτημα της πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων για την ενίσχυση της εστίασης η οποία προβλέπεται να ανοίξει στις 15 Μαΐου, τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα πλέον ότι τα καταστήματα θα επιστρέψουν σε πλήρη λειτουργία στις 3 Μαΐου, και αναδείχθηκε το φλέγον ερώτημα κατά πόσο μπορούν να επανεκκινήσουν τα καταστήματα χωρίς ρευστότητα.
Συζητήθηκαν επίσης τα θέματα του συμψηφισμού της επιδότησης του κόστους εργασίας του 12% για όσους δεν χρωστούν στο δημόσιο και βρίσκονται εκτός της πρόνοιας της συγκεκριμένης νομοθετικής ρύθμισης, καθώς και της λειτουργίας της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜ-Θ και της μεγάλης καθυστέρησης που παρουσιάζεται στην εκταμίευση της ενίσχυσης της μη επιστρεπτέας ενίσχυσης προς τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες.
Με εκπροσώπους του συνδυασμού "Μαζί" του ΕΒΕ Ροδόπης συναντήθηκε ο Ιλχάν ΑχμέτΑκόμη, εκ μέρους των επαγγελματιών, εκφράστηκαν επιφυλάξεις, για τη λειτουργία των “έμμεσων φορολογικών ελέγχων” των επιχειρήσεων και για το Τέλος Επιτηδεύματος που ακόμα τους βαρύνει φορολογικά, ενώ ζητήθηκε να γίνει πράξη η βίζα των 72 ωρών για τους πολίτες της Τουρκίας προκειμένου να αυξηθεί η τουριστική κίνηση και στη Ροδόπη όταν επανέλθει η κανονικότητα μετά την πανδημία.
Ο Ιλχάν Αχμέτ τόνισε: Με μεγάλη μου χαρά δέχτηκα σήμερα στο γραφείο και τους εκπροσώπους του συνδυασμού “Μαζί” του ΕΒΕ Ροδόπης που αποτελούν και εκείνοι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του επιχειρηματικού κόσμου του νομού μας. Τα προβλήματα  είναι κοινά και στη μάχη της επανεκκίνησης κανείς μας δεν περισσεύει. Άμεσα θα ξεδιπλωθούν πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τους αρμόδιους τομείς του Κινήματος Αλλαγής για τα εκκρεμή ζητήματα που ναρκοθετούν την επιβίωση των ΜΜΕ. Εξήγησα, όπως έπραξα και χθες με τις διοικήσεις των φορέων της αγοράς, ότι η Διακομματική για τη Θράκη δεν πρέπει και δεν μπορεί να παραμείνει άπραγη στα αιτήματα του κόσμου της αγοράς, και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθώ μετά το Πάσχα“.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood