Με απινιδωτή σε κάθε γήπεδο ξεκινούν σήμερα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της διοίκησης της ΕΠΣ που υλοποιήθηκε μέσω του Προγράμματος Leader της Αναπτυξιακής Ροδόπης.
ΟΚ (3)

Ξεκινούν σήμερα τα πρωταθλήματα της Α΄ και της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, με συνολικά είκοσι ομάδες να συμμετέχουν, και σε κάθε γήπεδο θα υπάρχει απινιδωτής!

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της διοίκησης της ΕΠΣ που υλοποιήθηκε μέσω του Προγράμματος Leader της Αναπτυξιακής Ροδόπης.

Με απινιδωτή σε κάθε γήπεδο ξεκινούν σήμερα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΘράκηςΜάλιστα προβλέπεται και η εκπαίδευση όσον αφορά τη χρήση τους, παραγόντων των σωματείων καθώς και του υγειονομικού προσωπικού που καλύπτει τους αγώνες, σε σχετικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί με εκπαιδευτές του Ερυθρού Σταυρού την προσεχή Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, εξέφρασε την ικανοποίηση του ιδίου και των συνεργατών του για την εξέλιξη, και ευχαρίστησε για την υποστήριξη τον Πρόεδρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Γενικό Διευθυντή της Αναπτυξιακής, Νίκο Τσαλικίδη, Δημήτρη Λουρίκα και Στάθη Κεφαλίδη, αντιστοίχως.

 

Με απινιδωτή σε κάθε γήπεδο ξεκινούν σήμερα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης Με απινιδωτή σε κάθε γήπεδο ξεκινούν σήμερα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood