Την πρώτη του συνεδρίαση εν όψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, στην έδρα του, στο Αρχοντικό Σκουτέρη, και υπό τον πρόεδρο του Γιάννη Τζαμπάζη, πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του αρχαιότερου συλλόγου της περιοχής, του Συλλόγου Ηπειρωτών Ροδόπης που πρωτοϊδρύθηκε το 1926, και αποφάσισε:

  • Την τέλεση Αγιασμού στις 6 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στον 2ο όροφο της Καπναποθήκης, επί της Γ. Κονδύλη 62 (παλαιά οδό Ξάνθης).
  • Τη φετινή χρονιά χοροδιδάσκαλος θα είναι ο έμπειρος και παλαιό μέλος του συλλόγου Στέφανος Κούκλαρης*, έχοντας την αμέριστη στήριξη του Γιώργου Χαρίση-Ντούρου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή 19:00-21:00 στον ισόγειο χώρο του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής (όπισθεν δημοτικής αγοράς). Λειτουργούν χορευτικά τμήματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, όλων των επιπέδων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Ροδόπης απευθύνει στα μέλη και στους φίλους του κάλεσμα συμμετοχής και στήριξης των προσπαθειών του για τη διατήρηση και τη συνέχιση της ηπειρωτικής παράδοσης.

Πληροφορίες-Εγγραφές:

  • Χαρίσης-Ντούρος Γεώργιος: 6947272267
  • Κούκλαρης Στέφανος: 6947349301
  • Παπαγεωργίου Μαρία: 6978152252

*Ο Στέφανος Κούκλαρης ασχολείται με τον πολιτισμό από το 1989. Είναι ο πρόεδρος του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής (ΜΟΚ) και υπεύθυνος των παιδικών τμημάτων του. Διετέλεσε χοροδιδάσκαλος για εννέα χρόνια στον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Θράκης όπου και παραμένει χορευτής.