Με «άδειες καρέκλες» θα γεμίσει την Τετάρτη η κεντρική πλατεία της Κομοτηνής

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης-διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού "Empty Chairs" - "Άδειες Καρέκλες"
komotini kapnisma

Τα σωματεία Καφεποτοπωλών και Ζυθεστιατόρων Νομού Ροδόπης θα διοργανώσουν συμβολική διαμαρτυρία την Τετάρτη, 6 Μαΐου, και ώρα 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

«Οφείλουμε να δώσουμε δυναμικό παρόν, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη σωτηρία του κλάδου μας!! ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ..!!!!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα των σωματείων προς τους επαγγελματίες της πόλης.

Κατά την εκδήλωση – διαμαρτυρία καλούνται όλοι οι επαγγελματίες να βρίσκονται στην Πλατεία Ειρήνης με μία καρέκλα από το κατάστημά τους, έχοντας κολλήσει επάνω το λογότυπο του καταστήματος, σε μια κόλλα Α4 (ή γραμμένο με ένα μαρκαδόρο επάνω στην κόλλα).

Με «άδειες καρέκλες» θα γεμίσει την Τετάρτη η κεντρική πλατεία της Κομοτηνής

Οι καρέκλες θα τοποθετηθούν στο κέντρο της πλατείας, συμβολίζοντας όλους τους κρίκους της επισιτιστικής αλυσίδας, που πλήττονται από την έλλειψη μέτρων για την επιβίωση του κλάδου.

Στη συνάντηση αυτή θα ανακοινωθούν και τα περαιτέρω αιτήματα που πρόκειται να κατατεθούν στους αρμόδιους φορείς. Καθένας από τους επαγγελματίες θα έχει τη δυνατότητα να παραθέσει τις δικές του θέσεις ενώπιον των συναδέλφων του.

Η εκδήλωση-διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού “Empty Chairs” – “Άδειες Καρέκλες”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood