Μαζική υποδοχή Γκαράνη, σε Στυλάριο, Σιδηράδες, Ιάμπολη, Τυχηρό και Κάλχα

Γιάννης Γκαράνης: "Όλοι είναι απαραίτητοι, κανείς δεν περισσεύει!".
periodia-1024x533

Τους οικισμούς Στυλαρίου, Σιδηράδων, Ιάμπολης, Τυχηρού και Κάλχα, επισκέφθηκε, εγκαινιάζοντας τον κύκλο των προεκλογικών του περιοδειών, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής της παράταξης “Κοινωνία Πολιτών”, Γιάννης Γκαράνης.

Για οικισμούς “που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου Κομοτηνής”, έκανε λόγο ο ίδιος,  συζητώντας για μία ακόμη φορά με τους κατοίκους για τα προβλήματα, τις αγωνίες και τα αιτήματά τους.

Ο κ. Γκαράνης, πλαισιωμένος από μέλη της, είχε την ευκαιρία να αναλύσει το πρόγραμμά του εν όψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, δεσμευόμενος ότι “το έργο της παρούσας Δημοτικής Αρχής θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί κατά τη νέα θητεία”.

Όπως, μάλιστα, τόνισε: “Ζητούμε τη στήριξή σας προκειμένου να συνεχίσουμε να χτίζουμε έναν Δήμο Κομοτηνής στον οποίο όλοι είναι απαραίτητοι, κανείς δεν περισσεύει!”.

Μαζική υποδοχή Γκαράνη, σε Στυλάριο, Σιδηράδες, Ιάμπολη, Τυχηρό και Κάλχα Μαζική υποδοχή Γκαράνη, σε Στυλάριο, Σιδηράδες, Ιάμπολη, Τυχηρό και Κάλχα Μαζική υποδοχή Γκαράνη, σε Στυλάριο, Σιδηράδες, Ιάμπολη, Τυχηρό και Κάλχα Μαζική υποδοχή Γκαράνη, σε Στυλάριο, Σιδηράδες, Ιάμπολη, Τυχηρό και Κάλχα Μαζική υποδοχή Γκαράνη, σε Στυλάριο, Σιδηράδες, Ιάμπολη, Τυχηρό και Κάλχα Μαζική υποδοχή Γκαράνη, σε Στυλάριο, Σιδηράδες, Ιάμπολη, Τυχηρό και Κάλχα

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood