Τους οικισμούς Προσκυνητών, Μαρώνειας, Ιμέρου και Ξυλαγανής, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου.

Κατά τη διάρκεια των επαφών του με κατοίκους, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να ακούσει τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους για τα ζητήματα της καθημερινότητας, για θέματα αγροτικής παραγωγής, αλλά και για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χαρίτου συνομίλησε με επαγγελματίες, με αγρότες, με συνταξιούχους, αλλά και με νέους ανθρώπους, τους οποίους ειδικά, προέτρεψε να ασκήσουν το εκλογικό δημοκρατικό τους δικαίωμα στις 7 Ιουλίου.

Περαιτέρω, μιλώντας με ειλικρίνεια και αναγνωρίζοντας λάθη και παραλείψεις της κυβέρνησης, περιέγραψε στους συνομιλητές του το ουσιαστικό δίλημμα των επικείμενων εκλογών: Δηλαδή “αν θα προχωρήσουμε μπροστά αξιοποιώντας ό,τι μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει, ή αν θα πισωγυρίσουμε στο καθεστώς της μόνιμης λιτότητας, της αδιαφάνειας και της διαπλοκής”.

Έχοντας ο κ. Χαρίτου το προνόμιο να απευθύνεται σε ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την κοινωνική και την επαγγελματική του διαδρομή, καθώς και τη διαχρονικά συνεπή και υπεύθυνη πολιτική του στάση, τους κάλεσε να τον εμπιστευτούν ώστε από θέση πλέον ευθύνης, να συνεχίσει να μάχεται για τα συμφέροντα και την ανάπτυξη του τόπου μας.