Μαθητές του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κομοτηνής επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης

Η Τοπική Διοίκηση Ροδόπης της  Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών, στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων και της εξωστρέφειας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, φιλοξένησε σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής τέσσερις μαθητές και τρεις συνοδούς τους παιδαγωγούς, από το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κομοτηνής.
2023-02-08-10-41-35-893

Τα παιδιά και οι συνοδοί τους ξεναγήθηκαν στους χώρους και στις Υπηρεσίες του κτιρίου ενώ είχαν τη χαρά να δουν από κοντά περιπολικά οχήματα και μηχανές του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής.

Η Τοπική Διοίκηση Ροδόπης της  Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Σταύρο Βαργιεμιτζίδη καθώς και τους δύο συναδέλφους τους από το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής για τη βοήθεια και τη συνεργασία. Ακόμη ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Ταξίαρχο Μιχάλη Σεβδυνίδη που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά της για την πραγματοποίηση της επίσκεψης και για την εγκάρδια υποδοχή στο γραφείο του. Επίσης ευχαριστεί τις παιδαγωγούς, Μαρία Ειρήνη-Σοκόρη, Μαρίνα Τσαραγκλή και Ειρήνη Παναγιώτου που συνόδευσαν τα παιδιά.

Όπως σημειώνεται, η άριστη συνεργασία και οι δράσεις με το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κομοτηνής θα συνεχιστούν και στο προσεχές μέλλον.

Μαθητές του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κομοτηνής επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Μαθητές του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κομοτηνής επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Μαθητές του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κομοτηνής επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Μαθητές του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κομοτηνής επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης Μαθητές του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κομοτηνής επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood