Μαθητές & καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής “μυήθηκαν” στις έρευνες του CERN

Εξόχως εποικοδομητική επιμόρφωση.
Screenshot_817

Το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής στο πλαίσιο του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων με τίτλο “Μαθήματα Βιολογίας”, προσκάλεσε την Υπεύθυνη του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών Κομοτηνής και πρώην Ερευνήτρια του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος” και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών | CERN της Γενεύης, Δρ Σοφία Κυριαζοπούλου, η οποία πραγματοποίησε στην αίθουσα του Χημείου του σχολείου δίωρη παρουσίαση για εκπαιδευτικούς και μαθητές, με θέμα “Στοιχειώδη σωματίδια και η Ερευνά τους στον επιταχυντή του CERN”.

Η επιμόρφωση περιλάμβανε αναφορά στον  CERN (ιστορία, ανακαλύψεις, επεξήγηση της Φυσικής των σωματιδίων), καθώς και κατανοητά πειράματα φυσικής και ηλεκτρομαγνητισμού.

“Η εμπειρία της συμμετοχής μας στην επιμόρφωση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και ουσιαστική, και γι’ αυτό ευχαριστούμε θερμά την κ. Κυριαζοπούλου η οποία παρουσίασε ένα τόσο πολύπλοκο θέμα με αμεσότητα και απλότητα κρατώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον μαθητών και εκπαιδευτικών”, σημείωσε η αναπληρώτρια Διευθύντρια του σχολείου, Δανάη Παντελίδου.

Προσεχώς, δε, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, μαθητές και καθηγητές θα ξεναγηθούν στα ελληνικά, στον υπόγειο επιταχυντή ATLAS!

Μαθητές & καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής "μυήθηκαν" στις έρευνες του CERN Μαθητές & καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής "μυήθηκαν" στις έρευνες του CERN Μαθητές & καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής "μυήθηκαν" στις έρευνες του CERN Μαθητές & καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής "μυήθηκαν" στις έρευνες του CERN Μαθητές & καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής "μυήθηκαν" στις έρευνες του CERN

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood