Μαρώνεια | Φεύγουν τουρίστες από τα ξενοδοχεία λόγω της έλλειψης νερού!

Αρνητικές συνέπειες στον τουρισμό της Μαρώνειας έχει η έλλειψη ομαλής υδροδότησης της περιοχής, ένας ακόμη τομέας όπου η δημοτική αρχή βαθμολογείται...κάτω από τη βάση.
281152425_10159156339428531_7360467893465757562_n

Μετά τις σχετικές καταγγελίες από κατοίκους, ήρθαν και αυτές από εργαζομένους για το πλήγμα που δέχονται οι τουριστικές επιχειρήσεις. Είναι χαρακτηριστική η παρακάτω δημόσια μαρτυρία:  

Αφού έφυγαν από το ξενοδοχείο οι μισοί πελάτες και με βρίζανε και πήραν τα λεφτά τους πίσω, αυτή τη ζημιά ποιος θα την αποζημιώσει; Άρχισαν να μυρίζουν τα δωμάτια από την τουαλέτες. Την ψυχική μας υγεία που πάμε για ένα μεροκάματο και μας κάνει σκουπίδια ο κόσμος για κάτι που δεν φταίμε; Και είναι το δεύτερο καλοκαίρι που γίνεται. Και ο αντιδήμαρχος από τις 2 μας είπε σε μισή ώρα θα έρθει το νερό και μετά δεν απαντούσε στο τηλέφωνο… Ο δρόμος προς τη θάλασσα έχει τέσσερις φορές σε ένα σημείο που σκάβουν και αφήνουν την τρύπα έτσι… Προχθές έβαλαν έναν κώνο με αποτέλεσμα πάνω στη στροφή ο πελάτης να πάει αριστερά για να περάσει και ο άλλος από κάτω που ανέβαινε κανονικά έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον με ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές. Η αξιοποίηση του τουρισμού που άκουσα δεν έγινε με αποτέλεσμα να φεύγει ο κόσμος από εδώ, να κλείνουν μαγαζιά, και εμείς να μένουμε άνεργοι… Και δεν θέλω να σκεφτώ πόσα άλλα υπάρχουν… Και τη δική μου ψυχική ηρεμία ποιος θα την πληρώσει για το χθεσινό βρίσιμο που άκουσα;”.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood