Μαρινάκης-Ρωμανός: “Κυνική παραδοχή Αρβανίτη – Θλιβερό για την Αξιωματική Αντιπολίτευση, απολύτως ταιριαστό για τον ΣΥΡΙΖΑ”

Για την παραδοχή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δια της οποίας επιβεβαιώνονται η ΝΔ και η Κυβέρνηση που κατήγγειλαν ότι το εν λόγω ψήφισμα που παρουσιάζει την Ελλάδα ως ελλειμματική δημοκρατία είχε πολιτική στόχευση εν όψει των ευρωεκλογών καθώς δεν ήταν μια ουδέτερη και απροκατάληπτη έρευνα αλλά ένα αντιπολιτευτικό κείμενο με στόχο να πλήξει τη χώρα.
6127605

Σε μια αποκαλυπτική παραδοχή που επιβεβαιώνει τη ΝΔ, προχώρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο OPEN TV δήλωσε ότι ο ίδιος έγραψε το άρθρο του επίμαχου καταδικαστικού Ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για παραβιάσεις του Κράτους Δικαίου και υπονόμευση της ελευθεροτυπίας στην Ελλάδα, δια του οποίου η χώρα μας απειλείται με περικοπή κονδυλίων. 

“Στο άρθρο 27 που συνέβαλα ουσιαστικά, λέει ότι η κυβέρνηση πρέπει να αξιοποιήσει πλήρως τα εργαλεία, θα πρέπει η Ελλάδα να συμμορφωθεί με αυτό, αλλιώς θα κοπούν τα κονδύλια της Ε.Ε.”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αρβανίτης.

“Αυτό είναι αποκάλυψη”, σχολίασε ο παριστάμενος στο ίδιο πάνελ Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης, τονίζοντας ότι η παραδοχή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει τη ΝΔ και την Κυβέρνηση που κατήγγειλαν ότι το εν λόγω κείμενο που παρουσιάζει την Ελλάδα ως ελλειμματική δημοκρατία είχε πολιτική στόχευση εν όψει των ευρωεκλογών καθώς δεν ήταν μια ουδέτερη και απροκατάληπτη έρευνα αλλά ένα αντιπολιτευτικό κείμενο με στόχο να πλήξει τη χώρα.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood