Μαργαρίτης Κίρκος: “Επικίνδυνοι για την περιοχή μας, Σταυράκογλου, Τοψίδης | «Έγκλημα» αν ψηφιστούν”

«Εξαφάνισαν» τη Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα | Xιλιάδες μικρομέτοχοι κλαίνε τα χρήματα που έχασαν.
IMG-0724b08608e97dd4e03ec30bf7b7b86b-V-1

Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Έβρου της «Ελληνικής Λύσης» και δεύτερος σε σταυρούς στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, Μαργαρίτης Κίρκος, παίρνει ξεκάθαρη θέση για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Με γραπτή δήλωση του επισημαίνει ότι θεωρεί επικίνδυνους για την περιοχή μας τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Σταύρο Σταυράκογλου και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη, και θεωρεί «έγκλημα» αν ψηφιστούν και πολύ περισσότερο εκλεγούν.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα:

«Θέλω να απευθυνθώ εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών που έχουμε μπροστά μας, στους πολίτες του νομού Έβρου. Όχι μόνο σε αυτούς που ψήφισαν στις τελευταίες εθνικές εκλογές την «Ελληνική Λύση» δίνοντάς της το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά και εμένα προσωπικά δίνοντάς μου την ευκαιρία να διεκδικήσω την παρουσία μου στη Βουλή και να τους εκπροσωπήσω, αλλά σε όλους τους Εβρίτες.

Θεωρώ ότι θα είναι «έγκλημα» και μάλιστα τεράστιο, αν ψηφιστούν και πολύ περισσότερο εκλεγούν, οι κύριοι Σταυράκογλου και Τοψίδης. Οι άνθρωποι έχουν αποδείξει στη  διαδρομή και πορεία τους ότι είναι επικίνδυνοι για τον τόπο. «Εξαφάνισαν» τη Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου το 2018 ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα, και ενώ έναν χρόνο πριν υπόσχονταν όταν εκλέχθηκαν ότι θα την εκτοξεύσουν. Αποτέλεσμα; Φέτος έκλεισε η πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας από την οποία είχε απορροφηθεί η Τράπεζα του νομού μας, και χιλιάδες μικρομέτοχοι κλαίνε τα χρήματα που έχασαν. Ο Σταύρος Σταυράκογλου που διεκδικεί τον Δήμο Αλεξανδρούπολης είναι γνωστό ότι αποτελεί ένα κομματικοδίαιτο, κρατικοδίαιτο πρόσωπο, στη συντριπτική πλειοψηφία των χρόνων της διαδρομής του. Αυτός και η ομάδα η οποία τον περιβάλλει είναι επικίνδυνοι γιατί ενεργούν παρασκηνιακά, αντιθεσμικά, και δεν έχουν κανέναν φραγμό προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Όπως μάλιστα τον κατήγγειλα σε προηγούμενη δήλωση μου, το περιβάλλον του έκανε απαράδεκτη παρέμβαση στις εθνικές εκλογές υπέρ του συνυποψηφίου μου Παράσχου Παπαδάκη, αν και του είχα ζητήσει να παραμείνει ουδέτερος. Όσον αφορά τον Χριστόδουλο Τοψίδη, ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου δεν προσέφερε το παραμικρό σε εμάς τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες όλα αυτά τα χρόνια, και τον ενδιέφεραν μόνο τα προσωπικά του επιχειρηματικά συμφέροντα και μιας παρέας φίλων του. Για να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι καταγγέλθηκε, μηνύθηκε και θα δικαστεί με την κατηγορία ότι χτύπησε γυναίκα επαγγελματία, με τον θεσμικό του ρόλο και μέσα στο κτίριο του Επιμελητηρίου Έβρου.

Η «Ελληνική Λύση» και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Βελόπουλος, τους οποίους υπηρέτησα όλα τα προηγούμενα χρόνια χωρίς ιδιοτέλεια και καιροσκοπισμούς, δεν παίρνει θέση υπέρ κανενός υποψηφίου. Γι’ αυτό λυπάμαι πραγματικά που ο βουλευτής Έβρου του κόμματός μου Παράσχος Παπαδάκης, μέσω στενού συνεργάτη του στο βόρειο τμήμα του Έβρου πήρε δημόσια θέση υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Τοψίδη, ενώ στη Βουλή ο βουλευτής μας κατήγγειλε εργολάβους σίτισης και καθαριότητας ή φύλαξης που τα κονομάνε από το ΚΥΤ Φυλακίου. Ένας από αυτούς είναι και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης που μαζί με συγκεκριμένους υποψηφίους του, στενός συνεργάτης του έδωσε δημόσια «γραμμή» να στηριχθούν.

Κι επίσης, είναι γνωστό ότι παρασκηνιακά στηρίζει τον συνδυασμό του Σταύρου Σταυράκογλου για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, όχι μόνο γιατί εκεί είναι υποψήφιοι συνεργάτες του, αλλά σε μια…ανίερη συμμαχία που ξεκίνησε προεκλογικά με τη στήριξή του από το σύστημα Σταυράκογλου και τώρα ήρθε η ώρα να την ανταποδώσει”.

πηγή: evros-news.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood