Μακάριος Λαζαρίδης: Σήμερα αντλούμε δύναμη από όλα αυτά που μας κάνουν διαχρονικά υπερήφανους

Το Μήνυμα του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.
Ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Το Μήνυμα του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου:

«Ο φετινός εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου βρίσκει την πατρίδα μας στις επάλξεις μιας ακόμα μεγάλης μάχης. Σήμερα θυμόμαστε όλα αυτά που μας κάνουν διαχρονικά υπερήφανους. Αντλούμε κουράγιο από τις αξίες μας και τα ιδανικά μας. Αυτά που χαρακτηρίζουν ταυτοτικά τον καθένα από εμάς, αλλά και όλους μαζί. Και ειδικά φέτος όλα αυτά είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Πριν από 199 χρόνια οι ήρωες – πρόγονοί μας θυσιάστηκαν για την ελευθερία, επαναστατώντας απέναντι σε ολόκληρη την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Σήμερα, επικαιροποιούμε την πίστη μας στην τελική νίκη, κάνοντας την επανάσταση της νέας συλλογικότητας, προκειμένου να βγούμε και πάλι νικητές. Σήμερα, επιβεβαιώνουμε τον ηρωισμό μας μέσα από τη μάχη ενάντια σε έναν παγκόσμιο αόρατο εχθρό, με σύγχρονους υπερασπιστές της ελευθερίας μας τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Άλλωστε, ήρωας είναι αυτός που θυσιάζεται για το συνάνθρωπο. Χρόνια πολλά στη χώρα που ξέρει να γεννά ήρωες! Χρόνια πολλά στο έθνος που κερδίζει τις μάχες ενωμένο! Χρόνια πολλά Ελλάδα!»

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood