Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναφέρει την Ελλάδα στην κανονικότητα»

"Αυτά που κάνουμε πράξη την επομένη μέρα των εκλογών είναι αυτά που ακριβώς είπαμε στους πολίτες προεκλογικά".
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ 3

«Με την ψήφιση του αναπτυξιακού νόμου ξεκινάμε να επιλύσουμε μια σειρά σοβαρών προβλημάτων και να αντιμετωπίσουμε διαχρονικές παθογένειες. Βάζουμε σιγά-σιγά το νερό στο αυλάκι, στην προσπάθεια επιστροφής της χώρας στην κανονικότητα», σημείωσε ο Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα CNN Greece και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γιακουμή. «Δεν έχουμε ιδεοληπτικές αγκυλώσεις, και πιστεύουμε ότι μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, μπορεί να έρθει η ανάπτυξη. Ο πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσίασε την πολιτική του σαν ένα τρίγωνο: στη μία πλευρά είναι οι μεταρρυθμίσεις, στην άλλη οι μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, και στην τρίτη η ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος. Και τα τρία βασικά συστατικά για την επίτευξη του στόχου μας», τόνισε.

Ο κ. Λαζαρίδης χαρακτήρισε «κρίσιμο για τη Δημοκρατία μας να σοβαρευτεί η αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας, δεν τα ακούει η κοινωνία», ανέφερε και συνέχισε: «Ισχυριζόταν προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα έρθει η…κακιά Νέα Δημοκρατία, θα μειώσει τους μισθούς, θα αυξήσει τη φορολογία, θα κόψει τα επιδόματα. Άνθρακες ο θησαυρός. Αντίθετα, μειώσαμε τους φόρους, θα μειώσουμε τις ασφαλιστικές εισφορές, θα διατηρηθούν τα επιδόματα. Αυτά που κάνουμε πράξη την επομένη μέρα των εκλογών είναι αυτά που ακριβώς είπαμε στους πολίτες προεκλογικά».

Αναφερόμενος στα εργασιακά, υπογράμμισε ότι «στηρίζοντας τις επιχειρήσεις, στηρίζουμε τους εργαζόμενους, και αντίστροφα. Γι’ αυτό μειώνουμε τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές. Αλλά και οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι συνεπείς προς τους εργαζομένους, να σέβονται το περιβάλλον, να μη στηρίζουν τη μαύρη εργασία. Υποστηρίζουμε την υγιή επιχειρηματικότητα, όχι αυτούς που πτωχεύουν τις επιχειρήσεις τους, βγάζουν τα χρήματα στο εξωτερικό, αφήνουν απλήρωτους τους εργαζόμενους και κάνουν βόλτες με τα κότερά τους».

Σχετικά με το προσφυγικό και σχολιάζοντας το νομοσχέδιο για την απονομή του ασύλου που θα συζητηθεί στη Βουλή, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι «θα πρέπει να γίνεται πολύ γρήγορα ο διαχωρισμός προσφύγων και μεταναστών. Να δούμε το προφίλ του κάθε ανθρώπου που έρχεται στη χώρα μας και να δημιουργηθούν κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα, περνώντας το μήνυμα στους διακινητές ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Είναι σημαντικό το θέμα των επαναπροωθήσεων, και επιτέλους η Ε.Ε. οφείλει να αποκτήσει ένα σοβαρό συνεκτικό σχέδιο αντιμετώπισης του προσφυγικού-μεταναστευτικού προβλήματος. Σημαντικό είναι, δε, όλες οι χώρες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και αυτό που τους αναλογεί. Γι’ αυτό διεθνοποιούμε το πρόβλημα».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood