Μακάριος Λαζαρίδης: «Μητσοτάκης και Κυβέρνηση θα καταφέρουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος»

"Η στήριξη του ελληνικού λαού μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, προκειμένου να παραμείνουμε όρθιοι και ενωμένοι".
Φωτό αρχείου.

«Η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνουν ό,τι χρειάζεται για να μην αισθάνεται κανείς μόνος του. Ακούνε την κοινωνία και τους ειδικούς, στηρίζουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις, εργάζονται με σχέδιο για την άμεση επανεκκίνηση της οικονομίας. Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρουν να καλύψουν το συντομότερο δυνατόν το χαμένο έδαφος».

Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Lobby 101.8» και το δημοσιογράφο Κ. Λουκούμη.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια, όπως σημείωσε, «αναμφίβολα δεν θα είναι εύκολη. Γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια ανηφόρα, όμως όπως διαχειριστήκαμε με απόλυτη επιτυχία την εθνική και ακολούθως την υγειονομική κρίση, είμαι πεπεισμένος ότι με την ίδια επιτυχία στο τέλος του δρόμου θα διαχειριστούμε και την οικονομική κρίση που πλήττει όχι μόνο την ελληνική αλλά την παγκόσμια οικονομία».

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις και την ευρεία αποδοχή της Νέας Δημοκρατίας από τους πολίτες, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε: «Σίγουρα μας ικανοποιεί το γεγονός ότι η Κυβέρνηση απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ακόμα και πολιτών που δεν την ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. Ωστόσο δεν πανηγυρίζουμε και σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε. Το έργο που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλο και δύσκολο, αλλά η στήριξη του ελληνικού λαού μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, προκειμένου να παραμείνουμε όρθιοι και ενωμένοι».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood