Μακάριος Λαζαρίδης: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την πανδημία και νίκησε τον Ερντογάν στον Έβρο

"Η Ελλάδα αντέχει".
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΒΟΥΛΗ 2

«Η Ελλάδα αντέχει. Το διαπιστώνει κανείς συγκρίνοντας την κατάσταση της χώρας μας σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρώπης ή τις ΗΠΑ. Ήταν σημαντικό το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός άκουσε τους ειδικούς, λαμβάνοντας τις αποφάσεις γρήγορα».

Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τον δημοσιογράφο Γ. Αυτιά.

Ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε την προσήλωση της Κυβέρνησης στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, καθώς προέχει η ασφάλεια των πολιτών και τη στήριξη όσων πλήττονται από την παρούσα κρίση. «Απλώνουμε ένα δίχτυ προστασίας για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Τα μέτρα που εφαρμόζονται είναι στην απολύτως σωστή κατεύθυνση, με συνολικό δημοσιονομικό κόστος 4,7 δισ. ευρώ. Ποσό που αντιστοιχεί στο 2,5% του ΑΕΠ, πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο ο οποίος αντιστοιχεί στο 2%», σημείωσε.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «σε αυτή τη “φουρτούνα” την οποία περνάμε, είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που το τιμόνι της χώρας το κρατάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κάτι το οποίο αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στις δημοσκοπήσεις, στις οποίες το 85% των πολιτών εμφανίζεται απολύτως ικανοποιημένο από τις ενέργειες και αποφάσεις του Πρωθυπουργού, τόσο σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας όσο και σε σχέση με αυτό που αντιμετωπίσαμε στον Έβρο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, πετυχαίνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στα σχέδια του Ερντογάν».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood